Banker osvojio dva zlata, srebro i bronzu!

Banker osvojio dva zlata, srebro i bronzu!

1
2218
0
utorak, 09 maj 2017
BANKER PROMO

Svake godine, evo već šestu zaredom, Udruženje radio-stanica RAB Srbija organizuje izbor za najbolje radijske reklame i džinglove V(RAB)AC. Kao jedini izbor tog tipa svake godine privuče sve više radijskih ljudi i sve više reklama se takmiči za najbolju.

Ovoga puta najbolje među najboljima birao je stručni žiri koga su činili Rade Santrač, kompozitor i dizajner zvuka, Nebojša Jakovljević, direktor Muzičkog centra Kragujevac i član grupe Osvajači i Dejan

IlićIdekius, muzički producent.

I, sada je došao onaj trenutak kada treba da se pohvalimo. Naxi Banker radio se “okitio” sa 4 vRABca. Jedna od reklama iz naše produkcije, koja se emituje na Radiju In, dobila je bronzu.

Reklama Krilca i pivce:

 

I jedno srebro je došlo na našu adresu, za radijski identifikacioni džingl, za Štikliranje sa Jelenom Đorđević.

Džingl Štikliranje sa Jelenom Đorđević:

 

A onda… tu su i dva zlata! Dve reklame koje su izašle iz naše produkcijske kuhinje nagrađene su zlatnim vRABcima, i to u kategorijama za reklame do 20 i do 40 sekundi. Poslušajte ih.

Benni reklame:

 

Jako smo ponosni na ova priznanja i stalno se trudimo da budemo još bolji. A vi, ako imate firmu koju bi da reklamirate, dođite kod nas. I ovako smo dokazali da nam produkcija vaših reklama dobro ide.

Maja Rakovic, predsednica Udruženja RAB Srbija, zahvalila se svima na učešću i čestitala dobitnicima i poželela da i dalje iz godine u godinu bude sve više učesnika i sve boljih i kvalitetnijih reklama i džinglova.

Sve nagrađene reklame i džinglove iz svih kategorija možete čuti ovde.

share
Glavni meni
×
Meni