Jubilej odbojkaškog kluba

Jubilej odbojkaškog kluba

Like
317
0
subota, 31 decembar 2016
PREPORUČUJEMO

Odbojkaški klub „Desetka“ čestita svim sadašnjim, bivšim i budućim članovima kluba jubilej Desetogodišnjica Desetke.

Odbojkaški klub „Desetka“ osnovala je porodica Nejković sa saradnicima decembra 2006. godine.

Osnovni cilj kluba, pored popularizacije samog sporta kod mladih ljudi, je formiranje kvalitetne škole odbojke,   pre svega zbog razvoja odbojkaškog sporta.

Škola odbojke  funkcioniše po najsavremenijim programima rada za predviđene uzraste uz veoma dobre uslove (kvalitetan prostor, nove lopte, pristupačne cene).poster-final-banker

Osnovni zadatak kluba je da što više dece uključi kroz trenažni proces, sa ciljem pravilnog rasta i razvoja tela deteta, kao i celokupne ličnosti, a takođe i zbog udaljenja od sve prisutnijih poroka među decom (cigarete, alkohol, droga), primenjujući kvalitetnu sportsku edukaciju.

Klub obraća izuzetnu pažnju u sportskom razvoju svakog svog člana. Tako da pored takmičarskih selekcija kluba, koje se takmiče na regionalnom i državnom nivou, klub poseduje i svoju internu,klubsku ligu (DESETKINA liga), gde svi ostali članovi, koji nisu zastupljeni u selekcijama ili još uvek po godištu nemaju predviđena zvanična takmičenja, igraju ligu između klubskih grupa, a u okviru svojih uzrasnih kategorija sve do najmlađih(početnici).

Klub je aktivan u sedam osnovnih škola, na sajtu kluba www.okdesetka.com možete se informisati u kojim školama se održavaju treninzi i u kojim terminima.

Predviđene uzrasne kategorije su sledeće: najmlađe grupe( IV razred i mlađi-e ); mlađe grupe( V i VI razred ) i starije grupe( VII razred i starije devojčice i VIII razred i stariji dečaci).

Posebno bi istakli selekcije koje ima klub: pionirke, pioniri, kadetkninje, kadeti, juniori, seniorke i seniori.

Najveći uspeh do sada ostvarili/e su: SENIORI-sezona 2009/2010 I mesto u MOL Niša i na taj način se plasirala u II ligu, PIONIRKE-sezone 2010/2011 i 2011/2012  I mesto u regionu, SENIORKE-sezona 2011/2012 I mesto u MOL Niša, KADETKINJE sezone 2012/2013 I mesto u regionu.

Ukoliko želiš da saznaš sve tajne odbojke, na pravom si mestu, postani član „Desetke“

 

share
Glavni meni
×
Meni