“Kadar mog odrastanja”, tako se zove jubilarni 20. KIDS FEST, najradosniji dečiji filmski festival. Počinje 13. oktobra i trajaće do 20. i tokom te dečije nedelje tvoji mališani mogu da uživaju dok gledaju 19 sjajnih filmova. A mi ćemo da te odvedemo na otvaranje.

Nakon svečanog otvaranja KIDS FEST-a, u nedelju od 17, uz hor Čarolija, gledaćemo prvi domaći naučno-fantastični dečiji film „Planeta 7693“. Mali Luka je super srećan klinac, vežba svoje supermoći i uživa u detinjstvu, dok njegova porodica ne počne da upada u probleme. U celom tom haosu, Luka upoznaje devojčicu iz druge dimenzije i deca preuzimaju na sebe da reše Lukine porodične probleme.

Savršen film za savršeno nedeljno popodne, pa pođi sa nama na specijalnu premijeru u nedelju 13. oktobra od 17 sati, sala 1. Podelićemo 150 karata, pa pažljivo slušajte Naxi BANKER radio svakog dana, od 7. oktobra, da ne propustite priliku da dođete do svojih karata.

I posle projekcije filma „Planeta 7693“ ostanite u sali malo duže, da upoznate i glumačku ekipu filma. Slušajte nas, pa se u nedelju družimo u Cinegrandu.