Nismo sigurni kome je naša igra „Punimo tvoj frižider“ bila zabavnija, našem uredniku koji je proizvode iz LIDL-a pakovao u pesmice, učesnicima koji su davali sve od sebe da upamte što više proizvoda, našoj Jeleni koja je jedva čekala da ode u kupovinu sa pobednikom ili Milici koja je na kraju pokazala zavidno pamćenje i napunila svoja kolica namirnicama u vrednosti od 15.000 dinara.

Ali da idemo redom. Milica Marjanović je prva postavila rekord, zapamtila 8 proizvoda, evo, da se podsetimo:

 

I maltene do kraja igre niko nije uspeo da izjednači, a onda se javila Jelena:

 

Do te mere je sve bilo izjednačeno da je nakon finala moralo da dođe i do superfinala:

 

Bilo je tako tesno, ali Milica je odnela pobedu, a onda odnela kući i puna kolica namirnica.

Dok je naša Jelena kupovala sa njom u LIDL-u saznala je da se Milica i njena porodica, muž i dva sina, trude da jedu što zdravije, da klinci obožavaju čokolade, kao i sva deca, i da je Milica spremna da kuva različita jela za Uskrs i za prvomajske praznike. To je bilo lako zaključiti nakon zavirivanja u njena kolica.

Bilo je zaista zabavno i poučno pride. Sada znamo veliki broj brendova i namirnica koje možemo da pazarimo u LIDL-u, bolje smo se sa njima upoznali. Znamo koliko namirnica, odokativno, može da se kupi za 15 hiljada dinara. Znamo da, bez obzira na to što u LIDL-u uvek ima baš mnogo kupaca, na kasama nema gužve! Svaka pohvala za ekspeditivne kasirke i za sjajnu organizaciju posla! Dakle, kupovina je tamo bez nervoze!

A vi znate koliko dobre mogu da budu igre Naxi BANKER radija, pa nemojte da propustite ni naredne. Slušajte Naxi BANKER na 98,3 MHz a mi ćemo uvek dati sve od sebe da naše Nišlije iznova obradujemo!

Pogledajte ispod video u kome smo ispratili Milicinu kupovinu u LIDL-u