Da li znate koliko proizvoda iz LIDL-a staje u 15 hiljada dinara? Mi smo saznali onog trenutka kada smo pošli sa Sandrom u kupovinu.

Od dvadeset Nišlija koliko je učestvovalo u našoj igri „Punimo tvoj frižider“ najuspešnija je bila Sandra. Mi puštali pesmice u kojima se nabrajaju proizvodi iz Lidla, ona zapamtila najviše i tako zaslužila da zajedno sa njom potrošimo 15 hiljada dinara u Lidlu.

I moramo da priznamo da je to bilo uživanje, napuniti jedna velika kolica… Pogotovo kada dve žene idu u kupovinu, Sandra i naša Jelena. A kupovale su samo prehrambene proizvode, pa vi vidite.

 

 

Saznali smo da Sandrina ćerka Teodora najviše voli čokolade. Što je razumljivo, jer ima četiri godine. Saznali smo i da muž Dalibor preferira suhomesnate proizvode. I da će Sandra da štrpne od njihovih stvarčica po malo, jer kao divna majka i supruga prvo kupuje ono što njeni ukućani vole. Terali smo je da kupi nešto samo za sebe, ali nije pristala. Nadamo se da će da štrpne njihovo više od nekoliko puta, da se napravi balans.

Priznajemo i da nas je oduševila jer je kupovala samo ono što joj je potrebno za pripremu sjajnih jela, rekla je da su navikli na domaću kuhinju, samo na kuvano i lično i personalno spremljeno, tako da je većina stvari u kolicima služila za to, za dalju pripremu. Meso, začini, kozmetika za decu (rekla je da njenoj devojčici baš ti Lidl proizvodi jako prijaju), ulje, brašno, šećer… Baš domaćinski… Mada, dosta je i pre toga kupila, njihova redovna standardna nedeljna nabavka u Lidlu, jer nije verovala da će da bude najbolja. A jeste, bila je.

Naša voditeljka Jelena je rekla da jedino što je bilo zabavnije od same igre je upravo to finale, ta kupovina, jer se dobro zna da u Lidlu može da se pronađe sve što je domaćicama i domaćinima potrebno, a evo, baš je ovog puta, uz Sandrinu pomoć, otkrila i neke sastojke i proizvode koje ranije nije primetila.

Bio je to lep dan za kupovinu. I lep podstrek za sve vas da baš u Lidlu potražite sve što vam je za kućne varijante potrebno, a još veći da se naredni put i vi osmelite i učestvujete u našoj igri „Punimo tvoj frižider“.

 

 

Sandrin frižider (i ostava, i kupatilo, i sve) se ovoga puta baš obradovao. Možda je naredni put tvoj red.

Do tada uživajte u praznicima i nastavite da slušate Naxi BANKER radio, ko zna, možda sledeći put obradujemo baš tebe.