Nakon nedelju dana slušanja i brojanja laveža i mjauka, igra BANKER radija i Pet centra se završila jako lepo, trošenjem 10 hiljada dinara u Pet centru. Trošenje sa uživanjem.

Nego, redom.

Tokom nedelju dana dvadesetoro Nišlija je pokušalo da, kada pustimo snimak, tačno prebroji koliko puta zamjauče maca, a koliko puta zalaje kuca. Bilo je dosta približnih odgovora, i svi učesnici su nagrađeni vaučerom na hiljadu dinara, za kupovinu u Pet centru.

Ali samo jedna gospođa, Slađana Pavičić je, uz pomoć svoje porodice, tačno prebrojala. I njen sin Stefan je s merak potrošio svih 10 hiljada dinara.

Stefan se bavi akvaristikom, i rekao nam je da su njegove mezimice ostale bez teksta kada su čule da će da ih počasti. Ribice mezimice su dobile novi dom, to jest veći akvarijum, sa svom pratećom opremom. A dobile su i društvo, još nekoliko novih ribica, od kojih je jedna dobila ime Banker. I pošteno, ta ribica najbolje pliva!

Stefan je fin i skroman momak, pa je i prijateljima kupio ponešto, to jest njihovim ljubimcima.

Kako je sve proteklo, možete videti u snimku, a čega sve ima u Pet centru, to već morate da vidite na licu mesta i da iskoristite možda i neke od čestih akcija i popusta. Vaši ljubimci će vas voleti za nijansu više.