BANKER radio vernim slušaocima poklanja 20 ulaznica za koncert Ane Stanić u Nišu.

Evo kako doći do njih:

Slušajte program Banker radija i kada čujete bilo koju pesmu Ane Stanić
pozovite 069/3-983-983. Prvi ko dobije vezu osvaja 2 ulaznice.
I tako svakog radnog dana od 20. do 24. januara!

Srećno!

Koncert Ane Stanić izaziva veliko interesovanje, kako zbog brojnih hitova popularne pevačice, tako i zbog toga što će svoje pesme, i poneke svetske evergrine, izvoditi uz pratnju simfonijskog orkestra!

„Ispunila mi se dugogodišnja želja da napravim koncert na kom ću svoje najveće hitove izvesti uz pratnju simfonijskog orkestra. Taj muzički grandiozni projekat sam ostvarila 24. oktobra u Beogradu i sad želim da tu magiju podelim i sa drugom publikom. Koncert u Beogradu ću pamtiti po nekom predivnom svetu u sali koji mi je dao ono najlepše od sebe, po svih 40-oro mjuzičara na bini koji su svirali kao jedan, po tome koliko sam uživala pevajući svaku notu i koliko je ljubavi bilo te večeri u sali.
Sad pozivam sve sanjare, nepopravljive romantike i diskretne buntovnike iz Niša da zajedno doživimo “priču za pamćenje” uz pesme Grad, Molila sam anđele, Nostalgija, Za 20,30 nekih godina, Neka gori sve, Više nisi moj, i mnoge druge u novom ruhu.”

Pop simfoniju „Za 20, 30 nekih godina“ Ana će otpevati u Nišu u Domu vojske 24. januara 2020. godine sa revijalnim orkestrom “Impresija” pod dirigentskom palicom maestra Nebojše Cvijanovića, pratećim rok bendom Elektric Funx, članovima hora Glasne žice i gostima iznenađenja.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Doma Vojske i na sajtu www.tickets.rspo ceni od 1.000 dinara.