Svakog leta, sada već tradicionalno, Naxi BANKER radio i Benni Plus iz Niške Banje, pobedniku igre „Što si teži više se osveži“ poklanjaju Benni sokove u njegovoj težini. Od  607 učesnika koji su ispoštovali propozicije igre, sreća je pogledala Draganu Cvetković iz Doljevca.

Benni i BANKER ekipe su se uputile u Doljevac da predaju sokove Dragani, a na vagu je stao njen sin, mladi teniser, Jovan. Vaga pokazala nešto preko sedamdeset kilograma i sokovi su odmah premereni i uručeni. Benni klaker je odmah dobio počasno mesto na stolu, zajedno sa novim ukusima koje je ova kompanija nedavno ponudila.

Naravno, uz degustiranje sokova ljudi se zapričaju, pa smo saznali da je Dragani ovo prva velika nagrada koju je osvojila, ali nije mogla precizno da odredi koliko će dugo da traje zaliha Benni sokova, zavisi od toga koliko prijatelja dođe u goste da ih Gaga počasti. Nije verovala da će baš ona da bude te sreće da osvoji sokove, ali tim pre je i oduševljenje bilo veće.

I tako se završila sezona „Što si teži više se osveži 2019“. Dragana Cvetković će sa porodicom da uživa u Benni sokovima, dok sluša Naxi BANKER, što svakako preporučujemo svima vama. Nastavite da nas slušate i nastavite da se igrate sa nama. Na Naxi BANKER radiju igra nikada ne prestaje.