Banker radio voli svoje slušaoce. To znate i osećate, trudimo se da vam serviramo najbolju domaću zabavnu muziku, da vas svakodnevno snabdevamo svežim informacijama. A pobrinućemo se i da ne ostanete gladni, uz pomoć naših prijatelja, pekare Branković.

Kako? Pa svakog jutra, u Štikliranju, naša Jelena će vas pitati – šta je to što najviše volite da pojedete u pekari Branković. Onda vi pozovete na 018 522 229, odgovorite i, ako budete prvi, dobijate loyalty karticu pekare Branković sa uplaćenih 500 dinara. I eto, rešen problem doručka za više od nekoliko dana.

A loyalty karticu možete dobiti na poklon svakog radnog dana, od 18. januara do 18. februara. Slušaj Banker radio i osvoji 500 dinara.

A u svako doba dana i noći, svoju karticu možete zatražiti na loyalty portalu pekare Branković.

Šta je to loyalty kartica, pitate?

Zamislite ovako. Imate karticu koju možete dati svom detetu kada pođe u školu, kartica služi kao sredstvo plaćanja, i znate da će moći samo hranu time da kupi, a ne da potroši novac za užinu na nešto drugo. Pride, kada se prijavite na svoj nalog možete tačno da vidite kada je i šta tačno vaše dete kupilo. Sjajna stvar, zar ne?

Ima i mesečnih akcija, samo za korisnike kartice, tu je i opcija da se obezbedi topli obrok i za vašu firmu. Loyalty kartica bi zaista trebalo da se nađe u vašem novčaniku.

Zato svakog jutra slušajte Štikliranje jer ćete možda baš Vi dobiti Loyalty karticu pekare Branković.

Banker radio i pekara Branković časte!