Dokazano je da Nišlije mnogo znaju o Toyota Corolli. U to smo svi mogli da se uverimo tokom nedelju dana igre na BANKER radiju „Odgovori na Toyotin zadatak i možeš otići u NAVAK“. Rešetali smo pitanjima niške ljubitelje automobila i sve su znali.
Na Sajmu automobila u Čairu, u subotu, na Toyotinom štandu, pojavili su se svi naši Toyota znalci i nestrpljivo čekali da baš njihovo ime bude izvučeno iz bubnja. Sreća je bila na strani Bojana Aleksića i Aleksandra Petrovića. Divno je bilo gledati koliko su se radovali što će imati prilike da na stazi Nacionalne vozačke akademije, uz instrukcije profesionalaca, testiraju mogućnosti nove Toyota Corolle.

Stvarno, sjajno smo se zabavljali na Toyotinom štandu, družili se sa sjajnim devojkama iz fitnes kluba Top Form Plus koje su nam pokazale kako Piloxing može da izvaja naše telo. A tu se krilo i naredno Toyota iznenađenje. Mnogobrojni posetioci Sajma imali su prilike da učestvuju u još jednoj igri u kojoj su dobili vaučere za usluge Top Form Plus-a… iiiiiii, još jednu vožnju Toyote Corolle na najvećoj profesionalnoj stazi u Srbiji, stazi Nacionalne Vozačke Akademije. Mladi Stefan će uz vozačku pomoć svog tate uživati u vožnji.
Bila je ovo još jedna sjajna igra, BANKER radio i Raavex group su usrećili slušaoce i posetioce sajma, a dobitnicima želimo sjajan provod na Navak stazi. I da znate, biće još sjajnih igara na 98,3 pa nastavite da nas pratite i slušate.