Postoji legenda da mi, mali ljudi iz vašeg radija, znamo naizust sve pesme koje vam puštamo. Prethodna nedelja je dokazala da vi, naši slušaoci, znate i više i bolje od nas.

„Menjamo pesme za Huawei telefon“ je igra u kojoj ste vi, Nišlije, pokazali zavidno poznavanje tekstova domaćih pesama. Pogotovo Aleksandra, Maja i Nađa, tri dame koje su se kvalifikovale za finale i bilo je neizvesno i napeto do poslednjeg minuta, da ne kažemo do poslednjeg teksta.

Evo, poslušajte kako je to bilo u superfinalu:

 

 

 

Aleksandra Stojanović, devojka koja nas je iznenadila odličnim poznavanjem tekstova domaćih pesama, razjasnila nam je i kako je sve to upamtila:

 

Sasvim zasluženo vesela Aleksandra je u svoju tašnu smestila novi Huawei Mate 20 Lite i priznala da često pazari u Tehnomedia radnjama jer, kako kaže, prodavci su uslužni i stručni i uvek joj pomognu pri izboru.

Pogledajte i kako je izgledalo kada je Aleksandra došla do Tehnomedia radnje u Stop Shop-u da preuzme svoj poklon.

 

Inače iz Tehnomedia ponude izdvajamo:

Tehnomedia radnjama možete kupiti tehniku za samo 20 dinara dnevno, na period od 2 godine!

Iz njihove ponude izdvajamo:
– Smart telefon: Alcatel 1S (ekran 5,5″, 3GB RAM, osmojezgarni procesor, 3 kamere), cena 20 dinara dnevno na period od 2 godine

– Frižider: Končar (88 litra, A+ energetska klasa, samootapajući, 5 godina garancije), cena 20 dinara dnevno na period od 2 godine

– Televizor: Tesla (32″ dijagonala, HD ready rezolucija, digitalni tjuner), cena 20 dinara dnevno na period od 2 godine

Tehnomedia prodavnice se nalaze na 4 lokacije u Nišu: Cara Dušana 50, Obilićev venac 15, Bulevar Medijana 15 (u sklopu DIS-a) i Bulevar Medijana 21 (u sklopu Stop.Shop-a).

Tehnomedia prodavnicama te očekuje veliki izbor kvalitetnih aparata za tvoj dom po akcijskim cenama.