Vlatko Stefanovski će 8. decembra održati akustični solistički koncert u Domu Vojske sa početkom od 20 sati. BANKER radio ovog puta odlučuje da ostvari san najvećem fanu slavnog makedonskog gitariste i upozna ga sa kraljem gitare, lično! Osim jedinstvene prilike da provede vreme u razgovoru sa omiljenim gitaristom osvojiće i dve ulaznice za ovaj koncert.

Pravila igre su sledeća:

  1. Odete na facebook stranicu BANKER radija
  2. Lajkujete i šerujete (sa opcijom javno) post vezan za ovaj tekst
  3. U komentaru posta napišete zašto biste voleli da upoznate Vlatka Stefanovskog?

Igra traje od ponedeljka (3. decembra 2018.) do četvrtka (6. decembra 2018.) u podne kada ćemo na osnovu vaših komentara izabrati osobu za koju smatramo da je najveći fan slavnog gitariste, i ta osoba će imati priliku da se slika sa Vlatkom, dobije autogram i da ga pita ono što oduvek želi da zna o njemu.

Slušaoci Banker radija će takođe imati prilike da osvoje besplatne ulaznice za ovaj koncert, zato je potrebno da slušaju program Banker radija i jave se na telefon kada Jelena i Vlada to kažu.

Svi ostali koji bi želeli da vide nastup Vlatka Stefanovskog u Nišu, 8 decembra, ulaznice mogu nabaviti na blagajni Doma Vojske, kao i u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shopu (Davidova 9), pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12).

Pored pesama sa novog albuma, Stefanovski će se na koncertu u Nišu osvrnuti i na svoj rad sa grupom „Leb i sol“, tako da sa repertoara neće izostati ni nezaboravni hitovi kao što su: “Čuvam noć od budnih”, “Jovano, Jovanke”, “Čukni vo drvo”, “Skopje”, “Gipsy song” i druge.