I ove letnje sezone udružili se Banker radio i Benni Plus i organizovali igru „Što si teži više se osveži“. Skoro 500 slušalaca je u igri učestvovalo, a najsrećnija je bila Katarina Nikolić.

I tako mi, zajedničkim snagama, utovarili u auto veliku količinu Benni sokova i krenuli ka Katarini. Međutim, Katarina je manekenske građe, ne bi joj se frižider baš napunio sokovima, pa smo zato odlučili da premerimo drugog člana male porodice, njenog verenika Nikolu.

Pravi izbor, Nikola krupan i kršan mladić, pa je tako svojoj dragoj obezbedio 130,8 litara Benni napitaka. Nadamo se samo da će prijatelji, komšije i rodbina da pripomognu da se svi ti sokovi uskladište kako treba, da pozajme mesto i u svojim frižiderima, jer je svakako najbolja varijanta ispijanja Benni sokova kada su baš onako dobro rashlađeni.

Katarina nam je otkrila da je njen omiljeni Benni žuti klaker i znamo da će da uživa u ispijanju istog, a vi u videu svakako pogledajte kako je sve to izgledalo na licu mesta. I ne zaboravite da se u narednoj sezoni i vi prijavite za igru Što si teži više se osveži. Pogotovo ukoliko imate verenika, muža ili brata kao što Katarina ima Nikolu. Isplati se.

Foto i video: Ivan Mančić (orlovlet.com)