Od kako je počelo Svetsko prvenstvo u košarci, imali smo i mi na 98,3 naše prvenstvo, našu Lidlovu petorku. Svakog radnog dana, tokom dve nedelje, slušali ste petorku za taj dan, pamtili i osvajali Lidlove navijačke pakete, vredne po 3 hiljade dinara. I nije teško, po broju vaših prijava, zaključiti da vam se igra jako dopala. Čestitamo, pamćenje vam je sjajno, proverili smo!

A igra nije igra ako nema finala. Toplo nedeljno prepodne ispred Lidl marketa bilo je kao stvoreno za Bankerove Lidl trojke. 132 imena na spisku, isto toliko pokušaja da se naniže što veći broj trojki, jer 10.000 dinara za kupovinu u Lidl marketu je zaista bio primamljiv cilj. Bilo je razočarenja, bilo je upornosti i neodustajanja, a bilo je i superfinala. Od dva momka, Dimitrije Radenković je bio taj koji je briljirao, od deset šuteva u superfinalu 6 je prošlo kroz obruč.

Dimitrije je odmah, sa društvom koje je neprestano navijalo, otišao da bar deo novca potroši u Lidlu, da ih počasti za podršku.

Još jednom, hvala Lidlu što je podržao i ovu našu igru.

A vi? Vi i dalje redovno slušajte BANKER radio, jer se kod nas igre nikada ne završavaju, možda je naredna baš kao stvorena za tebe!