Februar je mesec ljubavi… Kako ti zvuči ideja da provedeš vikend sa voljenom osobom daleko od svih obaveza… Sami, vas dvoje, da se opustite, da zaboravite da svet oko vas postoji… Da bar jednog vikenda ne radite ništa, samo da uživate… Zvuči dobro, zar ne?

Naxi BANKER radio ti poklanja vikend za dvoje u Nataly Spa u Sokobanji!

Pozovi nas i izjavi ljubav preko radija! Reci najdražoj osobi zašto je voliš i to tako da to čuje ceo Niš!

Voleli bismo da čujemo zbog čega voliš svog momka ili devojku, zbog čega voliš svog supruga ili suprugu… Jer ljubav treba deliti!

Najlepše i najiskrenije izjave ljubavi ćemo emitovati na radiju u periodu od 11. do 14. februara! I baš na Dan zaljubljenih naš žiri će odabrati jednu od tih izjava ljubavi, a autor iste osvaja vikend za sebe i voljenu osobu u Nataly Spa u Sokobanji (dva noćenja 15.02. i 16.02.)!

Kako da učestvuješ?

Vrlo jednostavno, samo nas pozovi na 018/522-229 i prijavi se za igru! Snimamo tvoju poruku i emitujemo je u gore pomenutom periodu na radiju! Da, da, voljena osoba će čuti tvoj glas i svu tu ljubav u etru.

Prijatelj igre je Nataly Spa iz Sokobanje. Zaista savršeno mesto da se pobegne iz velikog grada, na vikend. Tako blizu, a tako daleko od svega.

Više o njima na www.natalyspa.com

Srećno voljeni!