Te 2014. kada su se prvi put popeli na neku nišku binu, bilo je nemoguće ne zavoleti ih. Kada ti se neko obrati tako iskreno i autentično, nema dalje – to je to. Bila je to ljubav na prvi pogled između Nišlija i benda NIČIM IZAZVAN.

Nekadašnji odbojkaši su pevušili između treninga, a onda oko sebe okupili moćnu grupu muzičara i krenuli da stvaraju pesme pune instrumenata i magičnih reči. Niš im je uvek bio jedna od stanica i nije bilo problema da se, kada se jedan koncert rasproda, odmah sutradan odsvira i drugi. Tako je to bilo u Nišu. A onda su nas pustili da ih se uželimo.

“Puno vremena je prošlo od poslednjeg koncerta u Nišu, ali ne i od poslednjeg nastupa, jer poslednji nastup je bio baš upravo u saradnji sa BANKER radiom 2020.”, seća se pevač Bojan Gluvajić proslave Srpske Nove godine u Obrenovićevoj.

I došlo je vreme da opet skačemo uz “Rekla je”, da se setimo da je “Bom Bom” prvi put odsvirana baš u Nišu, da sanjarimo o putovanjima uz “Bilo gde” i da se upoznamo sa novim pesmama i albumom “Idu godine”.

Možda godine idu i prolaze, ali NIČIM IZAZVAN nam dolazi. Najpre dolaze u našu kuću, na BANKER radio, da vi uživate u Satu sa Bojanom Gluvajićem. Do koncerta BANKER radio podeliće 20 karata i onda se vidimo 2. septembra  u Event klubu Oxygen, u ulici Nikole Pašića 23, jer svirka počinje u 21h.

Ulaznice za koncert benda NIČIM IZAZVAN u Nišu po ceni od 1.200 dinara možete da  kupite na sledećim prodajnim mestima:

Vintage shop – Davidova br. 9 i

Caffe klub Saloon – Sinđelićev Trg 17.

Na dan koncerta, cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara!

Vebsajt: http://www.nicimizazvan.com/

FB:  https://www.facebook.com/nicimizazvan
YT: http://www.youtube.com/user/bendnicimizazvan

Preslušajte novi album
“Idu godine”: https://www.youtube.com/watch?v=gv5OdEviFnM&t=10s

 

BANKER radio te vodi na koncert.
Od utorka 29. avgusta do petka 1. septembra slušaj BANKER radio, i svaki put kada čuješ pesmu grupe NIČIM IZAZVAN, pozovi i možeš osvojiti dve karte!