Na Forumovoj rođendanskoj proslavi 50 hiljada posetilaca

Forum šoping centar obeležio je popustima, zabavnim sadržajem i koncertom folk legende Ane Bekute šest godina od otvaranja, a od 31. marta do 2. aprila, koliko je proslava trajala, kroz centar je prošlo više od 50 hiljada posetilaca.

Centar smo osvežili novom ponudom. U šestoj godini poslovanja pridružili su nam se i kompanija “Win-Win”, knjižara “Vulkan”, „Aerogaga“ i „Kafe na ćošku“. Kao što uvek volim da istaknem, naš zadatak je da obezbedimo dobar i ugodan šoping, široku ponudu brendova, kvalitet, pristupačne cene i zabavni sadržaj. Velika je čast, ali i odgovornost kada znate da je kroz centar prošlo 23 miliona posetilaca od otvaranja, od toga 4 miliona samo prošle godine. To nam daje motiv da radimo još bolje i da odgovorimo na sve potrebe naših posetilca. Još uvek se sležu utisci posle rođendana, a mi već spremamo sledeću aktivaciju, tradicionalnu dečiju uskršnju radionicu koju će, kao i svake godine, pratiti i specijalni uskršnji popusti u prodavnicama. Drago mi je da će se Forum timu uskoro pridružiti neki veoma značajni brendovi”, izjavio je Tomislav Savić, direktor Foruma.

 

Proslavu šestog rođendana šoping centraobeležio je nastup Ane Bekute koje su održale dvočasovni koncert i  napravile sjajnu atmosferu.

Vrlo sam srećna što sam se posle 4 godine ponovo družila sa publikom u Nišu, jer je ovde publika uvek sjajna, dobre energije nikad ne manjka i svi se zajedno dobro provedemo. Forumu još jednom čestitamo rođendan, a Nišlijama poručujem da jedva čekamnovo druženje, izjavila je Ana Bekuta.

U razdraganoj rođendanskoj atmosferi uživali su i najmlađi za koje je bila organizovana predstava “Trapava klovnovska žurka” kao i druženje sa animatorima obučenim u popularne crtane junake Mini i Miki Maus.  Za dobru atmosferu pred koncert bila je zadužena i plesna grupa Extreme dance studio sa atraktivnom hip hop tačkom.