Život svake žene je dinamičan, ispunjen velikim ljubavima i tužnim gubicima, neverovatnim avanturama i teško izvojevanim pobedama. Šta žena sve može da podnese, proživi i preživi, o tome se pišu knjige i pevaju pesme.

Da li je tvoja majka jedna od takvih, sa neverovatnom pričom? Sestra? Baka, možda supruga ili najbolja prijateljica? Ko je ta neverovatna žena koja zaslužuje da bude NAJ ŽENA NIŠA?

Pozovi nas na 069/3-983-983, ispričaj nam njenu životnu priču, pustićemo je na radiju, da čitav Niš čuje kakva je to žena i zašto baš ona zaslužuje da bude NAJ ŽENA NIŠA!

8. marta, na Dan žena, BANKER radio će joj pokloniti 30.000 dinara za kupovinu u Lilly Drogerijama.

Mi biramo najemotivniju, najiskreniju, najuzbudljiviju priču…

Priče primamo zaključno sa 5. martom. U petak, 6. marta, odabraćemo pobedničku priču i ženu čija je to životna priča na Dan žena vodimo u Lilly drogerie da za 30.000 kupi sebi šta god poželi!

Izbor za Naj ženu Niša na BANKER radiju donose vam Lilly Drogerie!

Lilly Drogerie tokom cele godine brinu o svojim vernim potrošačima i nagrađuju ih neverovatnim popustima i iznenađenjima. Zato, tokom februara i marta meseca ne propustite popust do čak 50 odsto na odabrane parfeme i toaletne vode i iznenadite svoje najbliže savršenim poklonom.”

Načini nominovanja “Naj žene Niša”:
1. Pozovi nas na 069/3-983-983, snimićemo te kako nam pričaš njenu priču, ili
2. Fotografiši se sa ženom koju kandiduješ, pošalji nam fotografiju u inbox Facebook stranice BANKER radija i napiši nam njenu priču, to jest zašto nominuješ tu osobu.
Nominacija će biti uvažena ukoliko se i nominovana osoba i osoba koja nominuje slože sa tim da fotografija, tekst i snimljeni audio materijal bude obajvljen na društvenim mrežama i u programu BANKER radija.

Rok za prijavu:
Životne priče nam možete ispričati zaključno sa 5. martom 2020. godine.
Od svih prisitglih nominacija BANKER zadržava pravo da odabere 20 najboljih, koje će biti emitovane na radiju i objavljene na društvenim mrežama od 2. do 6. marta 2020. godine. Ukoliko je nominacija stigla samo u formi fotografije i teksta biće potrebno da osobu koja je nominovala snimimo putem telefona i da samostalno ispriča razloge za nominovanje.

Način odabira pobednice:
Tročlani žiri sastavljen od dva predstavnika BANKER radija, jednog predstavnika Lilly drogeria bira najemotivniju, najiskreniju, najuzbudljiviju priču…

Poklon za pobedničku priču:
Kartica za kupovinu u Lilly drogeriama sa uplaćenim sredstvima u iznosu od 30.000 RSD. Sredstva na kartici se ne mogu zameniti za novac.

Pobednica takmičenja prihvata da, nakon proglašenja, preuzme karticu u Lily drogeriji prilikom čega će biti obavljeno fotografisanje, snimanje video i audio materijala sa voditeljima BANKER radija.

Srećno!