Niš, 16. maj 2019. godine – Najveći lanac apoteka u Srbiji i vodeći farmaceutski brend u kontinentalnoj Evropi BENU otvorio je danas svoju poslovnicu u STOP SHOP ritejl parku u Nišu. Ovim otvaranjem grad Niš je dobio još jednu apoteku opremljenu po najnovijim standardima farmaceutskog poslovanja, koja neguje jedinstven koncept slobodnog prostora i direktnog pristupa atraktivnom asortimanu.

Novu BENU apoteku, kojih sada u Nišu ima 19, otvorio je generalni direktor kompanije Dejan Aleksov, koji je istakao da je ideja vodilja kad su pravljeni dugoročni planovi za širenje mreže BENU apoteka bila misao „ako nisi u Nišu, nisi ni u Srbiji“.

Sve posetioce BENU apoteke očekuje specijalno iznenađenje, a novootvorena BENU apoteka u okviru STOP SHOP parka radiće svakog dana od 9 do 22 časa, uključujući i dane vikenda.

BENU trenutno posluje na više od 340 lokacija u Srbiji, a prva BENU apoteka u Nišu otvorena je 2013. godine. Samo u Nišu BENU zapošljava više od 100 ljudi, a do kraja meseca Nišlije će dobiti još dve BENU apoteke.