Jubilarni peti put ispunili smo misiju da Niš, naš grad, bude čistiji i lepši!

Trash Challenge su i ove godine realizovali BANKER radio i Javno komunalno preduzeće „Mediana“ Niš koja je obezbedila svu neophodnu opremu i svojim vozilima odnela sav otpad koji smo sakupili.

Ove godine, naš izazov prihvatile su društveno-odgovorne kompanije: Leoni Srbija, Zumtobel Gorup, Industrija komunalne opreme RESOR, kompanija Milk House Niš kao i zaposleni kompanije Filip Moris.

Zajedničkim snagama smo u periodu od 25. maja do 01. juna čistili Niš i to na sledećim lokacijama:

25.maja u 11 sati očišćen je deo keja reke Nišave u okruženju crkve Svetog Vasilija u Duvaništu (Leoni Srbija), istog dana u 15 sati su očišćeni su i međublokovski parkovi u Duvaništu (Industrija komunalne opreme RESOR). U subotu 26. juna smo čistili Spomen park Bubanj (Zumtobel Group) a u ponedeljak 26. maja je očišćeno izletište na Kameničkom visu (Milk House Niš). Ovogodišnju akciju smo završili 01. juna kada su očišćeni rovovi niške tvrđave i okruženje oko pešačkog mosta (zaposleni kompanije Filip Moris).

Drage naše Nišlije, nadamo se da je Trash Challenge inspirisao i vas da sa svojom decom i prijateljima održavate naš grad čistim tako što ćete svoj  otpad odložiti na mesta koja su za to predviđena.

I zapamtite – Niš je naše dvorište!

Pogledajte video kompletne akcije i uživajte!

Ostanite uz BANKER radio – pravi niški radio!