Došao je trenutak da saopštimo pobednike izbora „Najbolje od Niša“ iz 2021. godine. Za početak želimo da kažemo najvažnije – svi vi, vas 237 koji ste nominovani za „Najbolje od Niša“ za nas ste i pobednici! Onog trenutka kada je neko poželeo da vas nominuje, kada ste vi bili prva asocijacija na pomen određenog zanimanja, već ste dobili afirmaciju o sopstvenoj vrednosti i važnosti za naš grad i za one koji žive u njemu.

Nišlije su vas nominovale, Nišlije su vas odabrale – ishod ovog izbora je zavisio samo od glasova naših sugrađana.

Sa vama provodimo život, vi ste deo naše svakodnevice, umemo da cenimo vašu stručnost i predanost profesiji koju obavljate i to što nam pružate samo najbolje. Najbolje lečenje, najbolje frizure, najbolje usluge, najbolje obrazovanje i vaspitanje naše dece.

A nakon zvaničnog glasanja i više od 65.000 poseta na našem sajtu, naš IT tim je pregledao glasove koji su pristigli. Isključili smo sve nevalidne glasove koji su dolazili sa mejl servera i platformi za automatsko prikupljanje glasova i oni dakle ne utiču na konačni broj glasova koje su prikupili pobednici u svakoj od kategorija. 

Pobednici koje ste, drage Nišlije, sami izglasali, po kategorijama su:

 

Pobednici sa glasanja na sajtu u svakoj od kategorija će naknadno biti obavešteni o dodeli plaketa i novčanih poklona u visini od po 10.000 dinara. Dodela će se održati tokom marta.

Čestitke svim pobednicima! A još jednom, čestitke i svim ostalim učesnicima, jer ste za nas svi „Najbolje od Niša“.

Jedno veliko hvala dugujemo sponzorima izbora „Najbolje od Niša 2021.“ bez kojih realizacija naše ideje ne bi bila moguća. Hvala kompanijama YUMIS Niš, Milk House Niš, Lovopromet Niš i As trgovini.

Ekipa Naxi BANKER radija se zahvaljuje svima vama koji ste nominovali naše sugrađane, glasali za njih i tako pomogli da istaknemo ono Najbolje od Niša i da im na ovaj način kažemo: „Hvala što postojite!“