Ne repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova filmska naslova:

„Predator: Evolucija“ 2D/3D – Originalni film Džona Mektirnana iz 1987, sa Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi, još uvek važi za jedan od najboljih akcionih filmova i svakako zaslužuje kultni status kod  fanova naučne fantastike. Predatori su uvek bili zastrašujući, ali u najnovijoj verziji filma, oni su genetski poboljšani DNK materijalom drugih vrsta. U ovom nastavku imaćemo prilike da vidimo novu vrstu predatora, takozvanog ultimativnog predatora. Zanimljivo je da ćemo gledati predatore kako se bore između sebe. Za razliku od originalnog ostvarenja, novi film „Predator: Evolucija“ ima poprilično mešovitu ekipu, pa među glavnim junacima možemo videti i ženskog člana tima, ali i dete. U glavnim ulogama su se našli  Bojd HolbrukOlivija Mun,Trevante RoudsSterling K. BraunKigan-Majkl KejDžejkob TremblejIvon Strahovski i Alfi AlenRežiser filma, Šejn Blejk, odlično poznaje franšizu, s obzirom na to da je glumio u originalnom ostvarenju.

„Slatka mala tajna” – Blejk Lajvli vraća se na veliko platno bioskopa uz fenomenalnu Anu Kendrik u napetom, a istovremeno glamuroznom i duhovitom trileru ispunjenim prevratima i izdajama, tajnama i otkrivanjima, ljubavi i lojalnosti, ubistvima i osveti… Film nam donosi priču o mami vlogerki, Stefani Vard i njenoj najboljoj prijateljici, glamuroznoj Emili Nelson koja samo jednog dana nestaje nakon što zamoli Stefani da pokupi njenog sina iz škole. Stefani istog trena pokušava da otkrije istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emili iz grada i udružuje se sa Emilinim mužem, kako bi ubrzo počela da se pita da li ona uopšte poznajte svoju najbolju prijateljicu.

Ne propustite Ladies night događaj sutra od 20 časova u bioskopu Cineplexx Niš uz film „Slatka mala tajna”! Garantujemo dobru zabavu uz poklone, posluženje i sjajnu glumačku ekipu na velikom platnu! Vidimo se!

„Izuzetno putovanje jednog Fakira” – Šarmantna i neobično poučna priča lažnog fakira, koji iz Indije pristiže u Francusku, ne sluteći da mu sudbina priprema nezaboravnu avanturu i čudesno putovanje koje ostavlja neizbrisiv trag. Adžatašatru Lavaš Patel prešao je veliki put, uveren da će pregršt uobičajenih, uigranih trikova biti dovoljni da se domogne nečeg što odavno priželjkuje. Međutim, posle neuspele prevare, zaključan u garderoberu čuvenog proizvođača nameštaja, započeće urnebesno putavanje po Evropi. Dok na putu spoznaje želja i snova pri svakom koraku vreba novi izazov, srce našeg junaka, uzburkano ljubavlju, okusiće osećaj istinske sreće. Film je ekranizacija francuskog bestselera, objavljenog u pedeset zemalja!

 

Celokupan repertoar bioskopa Cineplexx pogledaj ovde.