Ekipa Naxi BANKERradija je odlučila da se pridruži akciji „Ostani kod kuće“. Vi ćete da nas slušate kod kuće, a mi ćemo da radimo od kuće, najbolja i najodgovornija odluka, zar ne?

Kao i svi, tako i mi malo menjamo raspored časova, pa ćete tako od 24. marta moći da slušate Startovanje sa Natašom, Štikliranje sa JelenomiVladanje sa Vladomod 9 do 18h. Kao pravi niški radio, bićemo uz vas i dok traje vanredno stanje, da vam, kao i do sada, pružimo i sve informacije koje mogu da vam budu od koristi, ali da vas i zabavimo i malo skrenemo misli na neki zabavniji kolosek. Vi sa porodicom kod kuće, uz Naxi BANKER, a i mi kod kuće, za vas i zbog vas.

Možete da vidite na slici kako će da izgleda svaki sat našeg programa, sve dok traje vanredno stanje, da znate kada možete da očekujete da vas pozdravimo i da vam ispričamo nešto korisno ili zabavno, kao i uvek. I ispričajte svim prijateljima da mogu i oni da nas slušaju online, ukoliko kliknu na radiobanker.rs.

Ostanite kod kuće, izađite samo u nabavku kada morate, nosite maske i rukavice, budite savesni i odgovorni prema sebi i drugima. I nastavite da slušate Naxi BANKER, ostajemo uz vas, baš kao što ste i vi uz nas, zajedno do pobede protiv korone!