Već znate da najbolje igre žive na Naxi BANKER radiju, pa evo još jedne. Kako da najbolje obeležimo otvaranje najveće prodavnice za kućne ljubimce u Nišu? Kako da vaše kuce i mace budu srećne što se otvara PET CENTAR i to na preko 500 kvadrata? Pa uz igru “Av av mjau mjau”, naravno!

Kako sve to ide?
U 15 sekundi vam puštamo na BANKER radiju mjaukanje maca i lavež pasa. Na vama je da izbrojite koliko puta je maca zamjaukala i kuca zalajala. Ako se zabrojite, možete i da nagađate, ali… AKO KAŽETE VIŠE OD STVARNOG BROJA, BIĆETE DISKVALIFIKOVANI! Dakle, morate da vodite računa i o tome. Za igru se prijavljujete kada čujete voditelje da pozivaju. Napominjemo da se posle svakog poziva za igru prijavljuje prvi slušalac koji dobije vezu. Ukoliko ne dobijete vezu iz prvog puta, slušajte BANKER i čekajte sledeći poziv voditelja.

Igramo se od ponedeljka, 18., do petka, 22. novembra.

Svi učesnici osvajaju vaučer od 1000 dinara za kupovinu u PET CENTRU. A pobednik igre, onaj koji pogodi tačno, ili bude najbliže tačnom broju mjauka i laveža, osvaja čak 15.000 dinara za kupovinu u PET CENTRU, na dan otvaranja, u subotu, 23. novembra. Igrajte se opet sa nama, mi ćemo da obradujemo vas, a vi vaše četvoronožne članove porodice, jer oni to za nas i jesu. Slušajte nas redovno, pratite i prijavite se na telefon Naxi BANKER radija kada vam voditelji daju znak. Broj telefona za prijavu: 069/3-983-983.

Otvaranje PET CENTRA, najveće prodavnice za kućne ljubimce, je u subotu, 23. novembra, na Bulevaru Medijana u Duvaništu (parking kod Emmezete). Prepoznaćete im objekat po velikom Dalmatincu na krovu zgrade.