Tri puta je Košarkaškoj reprezentaciji Srbije bežalo zlato na prethodnim velikim takmičenjima! Ovog puta idemo na zlato! A put do zlata je svima vama popločan sjajnim LIDL navijačkim paketima uz koje će svaka utakmica moći da se isprati sa društvom na pravi način!

LIDL navijački paket sadrži: 24 komada/0,5L ARGUS piva u limenci, dva pakovanja slanih kokica, dva pakovanja tortilja čipsa, dva komada Salsa umaka, dva pakovanja kikirikija u ljusci i paket od šest Solevita sokova 6kom./1L.
Vrednost jednog LIDL paketa je skoro 3.000 dinara! A mi vam delimo 10 ovakvih paketa!
Naxi Banker radio i LIDL su spremni, košarkaši Srbije su spremni! Spremi se i ti! Postani deo naše petorke!

Šta treba da radiš? (pravila igre)
Potrebno je da slušaš BANKER radio, svakog jutra, negde između 06h i 10h, pustićemo na radiju ukupno tri puta snimak današnje Lidlove petorke!
Tvoj zadatak je da je zapamtiš! Prijavi se za igru na 069/3-983-983. Nakon 10h svakog radnog dana, nasumično ćemo odabrati i pozvati jednog od prijavljenih takmičara!
Ako pozovemo baš tebe, potrebno je da nam ponoviš Lidlovu petorku od tog jutra! Ako je ponoviš uspešno, osvajaš LIDL navijački paket!
A ako nisi zapamtio Lidlovu petorku, mi zovemo sledećeg prijavljenog takmičara. I tako sve dok se ne javi onaj koji je pažljivo slušao BANKER radio od ranog jutra!
Napomena: Lidlova petorka je skup 5 različitih proizvoda iz LIDL-a.

Period takmičenja:
Igra počinje u ponedeljak 02. septembra, a završava se u petak 13. septembra 2019.
Veliko finale:
U nedelju 15. septembra ćemo na parking LIDL marketa postaviti koš. Tog dana svi učesnici naše igre mogu da šutiraju trojke. Takođe, tog dana svi oni koji fiskalnim računom dokažu da su kupovali u LIDL marketu će takođe moći da gađaju trojke.
Onaj ko pogodi najviše trojki u nizu osvaja vaučer za kupovinu u LIDL market u vrednosti od čak 10.000 RSD!!!
Termin takmičenja u šutiranju trojki: Nedelja 15. septembar od 10h do 13h.
Spremili smo vam sjajne poklone! Hajde da se igramo i da navijamo za SRBIJU!
Prijatelj igre: LIDL – Jednostavno. Bolje. Povoljnije.

NAPOMENA: Ukoliko je u LIDL marketu rasprodat neki od artikala iz navijačkog paketa, nagradodavac će ga zameniti proizvodom iz iste kategorije.