Za nama su meseci puni kiše i lošeg vremena. Celo proleće je prošlo s kišobranima i u dugim rukavima. Leto je stiglo i to moramo da popravimo!

Hajde da okupimo prijatelje, da raspalimo roštilj, popijemo zajedno i uživamo u sjajnoj muzici i atmosferi kakvu samo BANKER zna da napravi!

BANKER radio pokloniće ti jedan savršen dan!
Sve smo spremili: donosimo ti 20 kilograma roštiljskog mesa iz Lidla, led i 50 litara piva. Nemoj da brineš – donosimo i skaru, ćumur i petljanje oko roštilja je takođe naš posao. Tvoj posao je da okupiš prijatelje, komšiluk, porodicu, da napravite salate a mi postavljamo ozvučenje i dovodimo Pop Herc Karo bend u tvoje dvorište da sviramo i pevamo sa tobom i celim tvojim društvom!

Mesto: tvoje dvorište.
Vreme: nedelja 16. jul od 12h do 17h!

ŠTA TREBA DA RADIŠ? (PRAVILA IGRE)

Sve što treba da uradiš jeste da nas pozoveš i na kreativan način ubediš da BAŠ U TVOM DVORIŠTU treba da napravimo Roštiljanje sa BANKER radiom.

Kako to da uradiš?

Jednostavno nas pozovi na 018/522-229 i rečima nas ubedi da odaberemo tebe.

Mi ćemo nedelju dana pre samog roštiljanja, dakle u petak 7. jula odabrati tri najzanimljivije prijave i dozvoliti da sreća odabere pobednika. Sva tri imena finalista stavljamo na točak sreće i nasumično biramo kod koga ćemo da roštiljamo!

Šta čekate, pravac dvorište – mi već danas čekamo vaše prijave!

PERIOD TAKMIČENJA:

Igra je već počela dana 22. juna! U periodu od 3. do 7. jula u programu BANKER radija objavljujemo vaše audio pozive na roštiljanje, a pobednika igre ćemo proglasiti u petak 7. jula u 14.40h na radiju!

Vidimo se 16. jula možda baš u tvom dvorištu!

Roštiljanje u tvom dvorištu na BANKER radiju donosi ti: LIDL – jednostavno, bolje, povoljnije!

 

NAPOMENA:

– Svi učesnici takmičenja su saglasni da BANKER radio i LIDL Srbija smeju da objave AUDIO snimak učesnika u program BANKER radija.

  • BANKER radio zadržava pravo da ne emituje poziv učesnika igre ukoliko proceni da je poziv nekog od učesnika nedovoljno kreativan, nezanimljiv ili lažan.
  • Učesnik igre ima pravo da za svoje dvorište konkuriše jednim pozivom.
  • Učesnik igre je u obavezi da nakon audio poziva kojim stiče pravo na učestvovanje, dostavi BANKER radiju video snimak svog dvorišta na mejl adresu: content@radiobanker.rs sa jasnom naznakom imena učesnika i adrese dvorišta.
  • U igri mogu učestvovati isključivo ljudi čije dvorište se nalazi na teritoriji grada Niša.– Pobednik ili pobednica igre je saglasan/na da BANKER radio može da fotografiše i snima događaj koji se održava u dvorištu pobednika/ce.
    – Pobednik ili pobednica je saglasan/na da snimljeni video i fotografije sa događaja BANKER radio i LIDL Srbija mogu da koriste u promotivne svrhe i da ih javno objavljuju.
  • Pobednik ili pobednica je saglasan/na da će na dan održavanja roštiljanja, pozvati svoje prijatelje i komšije na druženje.
  • Pobednik ili pobednica sami obezbeđuju ostale napitke i ostalu hranu po ličnoj želji i o svom trošku.
  • BANKER radio i LIDL Srbija obezbeđuju sledeće o svom trošku:

20 kg roštilj mesa iz LIDL Srbija, skara za pečenje roštilja, ćumur, roštilj majstora, 50L piva u limenci iz LIDL Srbija, led za rashlađivanje piva, najam ozvučenja, najam benda Pop Herc Karo.