Mesec maj ćemo pamtiti po kiši i lošem vremenu, ali tu je jun! Mesec za popravni!
Svi mi volimo da okupimo prijatelje, da roštiljamo, popijemo po koju i da uživamo u sjajnoj muzici…
BANKER radio ti poklanja jedan takav savršen dan!
Donosimo ti 20 kilograma roštilj mesa iz BIFTEK-a, točilicu sa 60 litara piva, donosimo skaru i dovodimo roštilj majstora, donosimo ozvučenje i dovodimo u tvoje dvorište nišku legendu Dejana Najdanovića Najdu koji će svirati i pevati za tebe i tvoje društvo!
Ukoliko ti osvojiš roštiljanje u tvom dvorištu, dolazimo kod tebe u nedelju 23. juna! Tvoje je samo da pozoveš prijatelje i komšije!

Šta treba da radiš? (pravila igre)

Potrebno je da snimiš kratak video! U videu je bitno da se vidi tvoje dvorište, da se prodereš na sav glas “volim meso iz BIFTEKA” i da nas onda pozoveš i na najbolji, najkreativniji i najzanimljiviji način nam ispričaš zašto bi trebalo da roštiljamo baš u tvom dvorištu! Ne zaboravi, kreativnost će biti veoma bitna pri odabiru pobednika.
Nakon toga, pošalji nam video na content@radiobanker.rs ili u inbox naše FB strane! (VAŽNO je da video objaviš i na svom ličnom FB profilu i da taguješ @BANKER radio 98,3 MHz i @Industrija mesa BIFTEK)

Snimili smo ti jedan primer kako bi video trebalo da izgleda:

U četvrtak 20. juna, biramo tri najzanimljivija videa! E, nakon toga, u petak 21. juna, odlučuje sreća! Stavljamo imena troje finalista na točak sreće i nasumično biramo pobednika!
Šta čekate, pravac dvorište i snimajte video!

Period takmičenja:

Igra je već počela, finaliste objavljujemo u četvrtak 20. juna, a pobednika igre ćemo proglasiti u petak 21. juna! U nedelju 23. juna smo možda baš u tvom dvorištu!
Roštiljanje u tvom dvorištu ti donosi: Industrija mesa Biftek – Neodoljiv ukus sa juga!
(u Industriji mesa Biftek je u toku nedeljna akcija, barena slanina je jeftinija za 100 dinara)

Napomena:

– Svi učesnici takmičenja su saglasni da BANKER radio i Industrija mesa Biftek smeju da objave poslat video na svojim stranicama i na društvenim mrežama.
– Svi učesnici su saglasni sa tim da BANKER radio može da ih pozove kako bi na radiju emitovao kratke intervjue sa učesnicima, kao i sa tim da može da objavi zvuk iz poslatog videa.
– Pobednik ili pobednica igre je saglasan/na da BANKER radio može da fotografiše i snima događaj koji se održava u dvorištu pobednika/ce.
– Pobednik ili pobednica je saglasan/na da snimljeni video i fotografije sa događaja BANKER radio i Industrija mesa Biftek mogu da koriste u promotivne svrhe i da ih javno objavljuju.