Želiš da vreme radi za tebe? Da uvek i svuda stigneš tačno kada treba, ni minut ranije ili kasnije? Onda se igraj sa nama na Naxi BANKER-u.

S&L Jokić jewelry and watches, naši prijatelji, žele da nekome od vas poklone Guess sat vredan dvadeset hiljada. Kako da do njega dođete?

Od ponedeljka kreće igra koja izgleda ovako: pustimo vam niz od deset pesama. Odslušate i imate 30 sekundi da nam nabrojite imena pesama ili izvođača koje ste zapamtili, po mogućstvu sve, ako se potrudite.

Najbolji ili najbolja među vama nosiće na ruci predivan Guess sat, zato se zaista vredi potruditi.

(S&L Jokić jewelry and watches pobedniku ili pobednici nudi da odabere jedan od ova dva sata koja vidite ispod)

Pročitaj više o ovom satu TYCOONPročitaj više o ovom satu G LUXE

Napomena: Pobednik igre je osoba koja ponovi najviše pesama ili imena izvođača iz muzičkog miksa koji smo joj pustili. Ukoliko se dogodi da imamo dvoje učesnika sa istim pogođenim brojem pesama ili izvođača, za njih ćemo organizovati finale.

Igra počinje 1. aprila, i ne, nije nikakva šala. Ali prijavljivanje za igru počinje odmah, sada, ovog trenutka. Pozovite BANKER radio na 069/3 983 983, ne dozvolite da neko drugi nosi Guess sat koji poklanjaju naši prijatelji S&L Jokić jewelry and watches.

U igri može da učestvuje samo prvih 20 koji se prijave!

Od ponedeljka, na Naxi BANKER radiju – Vreme je na tvojoj strani. Iskoristi ga!

Inače u radnju S&L Jokić jewelry and watches je stigla nova kolekcija Guess satova. Prošetajte do Obrenovićeve 7 ili posetite njihov sajt www.s-l.co.rs i pogledajte predivne satove koje su izložili za vas.