Naxi BANKER radio nastavlja sa najvećim radijskim igrama u Nišu! I sada ćemo zajedno sa vama i prijateljima iz PET CENTRA testirati vašu koncentraciju! 🙂

Koliko toga vaša kuca ili maca može da kaže u 15 sekundi? Mi to ne znamo, ali ćemo zajedno sa vama izbrojati! A slušalac koji ima najbolju koncentraciju i koji dobro broji će osvojiti za svog ljubimca vredan poklon vaučer od čak 10.000 dinara za kupovinu u PET CENTRU!

Kako sve to ide?
U 15 sekundi vam na BANKER radiju puštamo mjaukanje maca i lavež pasa. Na vama je da izbrojite koliko puta je maca zamjaukala i kuca zalajala. Ako se zabrojite, možete i da nagađate, ali… AKO KAŽETE VIŠE OD STVARNOG BROJA, BIĆETE DISKVALIFIKOVANI! Dakle, morate da vodite računa i o tome. Za igru se prijavljujete kada čujete voditelje da pozivaju. Napominjemo da se posle svakog poziva za igru prijavljuje prvi slušalac koji dobije vezu. Ukoliko ne dobijete vezu iz prvog puta, slušajte BANKER i čekajte sledeći poziv voditelja.

Igramo se od 21. do 25. septembra.

Svi učesnici osvajaju vaučer od 1000 dinara za kupovinu u PET CENTRU. A pobednik igre, onaj koji pogodi tačno, ili bude najbliži tačnom broju mjauka i laveža, osvaja čak 10.000 dinara za kupovinu u PET CENTRU.

Igrajte se opet sa nama, mi ćemo da obradujemo vas, a vi vaše četvoronožne članove porodice. 🙂

Slušajte nas redovno, pratite i prijavite se na telefon Naxi BANKER radija kada vam voditelji daju znak. Broj telefona za prijavu: 069/3-983-983.

PET CENTRA, se nalazi na Bulevaru Medijana u Duvaništu (parking kod Emmezete). Prepoznaćete im objekat po velikom Dalmatincu na krovu zgrade. Kod njih često možete da pronađete mnogo toga za svoje ljubimce i to uz sjajne akcije.

Svaki pas i svaka mačka, vole Pet centar, i tačka!