Igra Tajanstveni zvuk na Naxi BANKER radiju će se emitovati od ponedeljka 25. februara do petka 01. marta 2019!

Mi smo snimili tajanstvene zvukove nove Toyote RAV4! Znate li kakve zvukove proizvodi ručna kočnica, papučica gasa, zatvaranje vrata, na primer?

Od ponedeljka svakog dana puštamo na radiju po jedan tajanstveni zvuk! Kada čuješ poziv naših voditelja, tada treba da nas prvi nazoveš na 018/522-229 i da pokušaš da pogodiš o kom tajanstvenom zvuku je reč! Ako pogodiš – ulaziš u finale! Ukoliko ne pogodiš tajanstveni zvuk, ubrzo nakon toga ćemo šansu dati nekom drugom slušaocu koji se bude prvi javio nakon našeg sledećeg poziva.

Do četvrtka ćemo tražiti finaliste, a u petak 1. marta ćemo svakom od finalista pustiti novi tajanstveni zvuk! Ko ga pogodi za najkraće vreme osvaja sebi MALI SERVIS za automobil!

  • Mali servis obuhvata zamenu ulja i svih filtera u Toyoti Niš.
  • Mali servis osvajaš bez obzira na marku i model automobila koji poseduješ ili koji poseduje osoba za koju osvajaš servis.
  • Igra može imati do četiri finalista. Ukoliko se dogodi da je samo jedna osoba finalista, ta osoba automatski osvaja MALI SERVIS za automobil.
  • Ukoliko se dogodi da zaključno sa četvrtkom niko ne pogodi tajanstveni zvuk, produžićemo igru i u petak.

Dakle, načuljite uši od ponedeljka ujutru i spremite se da pogodite tajanstveni zvuk potpuno nove Toyote RAV4!

Tajanstveni zvuk na Naxi BANKER radiju donosi ti TOYOTA NIŠ!

Novosti u Toyoti Niš:

Inače, u Toyoti Niš aktuelne su sajamske cene i povoljnosti za sva vozila! Pravi je trenutak da zakažete besplatnu test vožnju novih Toyotinih modela i da možda baš sada sebi kupite nov automobil!

Najzanimljivije vozilo u Toyoti je upravo novi RAV 4 Hibrid! A ako do kraja februara kupiš novi RAV 4, možeš da osvojiš četiri noćenja u hotelu GRAND MK Resort na Kopaoniku u superior sobi!

Toyota RAV 4 dolazi po ceni već od 239 evra mesečno (cena ne važi za hibridni model).

Kao što vidiš, Toyota je pripremila sjajne stvari povodom sajma automobila! Pozovi ih na 018/259-000, zakaži besplatnu test vožnju i saznaj sve povoljnosti i pogodnosti koje dobijaš za kupovinu novog automobila!