Pohvala knjizi u hali Čair

Pohvala knjizi u hali Čair

Like
298
0
sreda, 22 novembar 2017
BANKER OBJEKTIV

22.11.2017. – U hali Čair danas je otvoren 54. Sajam knjiga. Da, i mi smo primetili da u naslovu nedostaje reč grafika, kao što smo navikli prethodnih godina, ali knjige i jesu ono što nas u ovo doba godine mami da odemo u halu. Sve do 29. novembra imaćemo prilike da se družimo sa piscima, prisustvujemo promocijama i pazarimo naslove sa značajnim sajamskim popustima.
Veliki broj Nišlija, iako imamo dosta knjižara u gradu, svoju kućnu biblioteku osvežava od sajma do sajma, tako da ne sumnjamo da će i ove, kao i prethodnih godina, biti jako dobro posećen. I znamo da će tu biti i novih naslova, bestselera, antikvarnih knjiga, stručne literature, dosta zanimljivih knjiga za decu, romana i udžbenika na stranim jezicima…

Savet koji mi možemo da vam damo je da odvojite dovoljno vremena da obiđete, natenane, sve štandove, da zagledate sve polagano, jer se nikada ne zna kada ćete naći baš onu knjigu koju ste dugo tražili, i to na popustu. Uzmite i raspored časova kada uđete na sajam, da biste mogli da ispratite kada se tačno šta dešava.

Pohvalite knjigu, kako ime kaže, i nabavite sebi baš onaj naslov koji će vam praviti društvo tokom zimskih dana, dok budete uživali umotani u ćebence.

Ne zaboravite da pored novca za knjige ponesete i parice za ulaznicu. Ove godine ona staje 120 dinara, mada možete i da kupite onu od 400 uz koju ćete moći da idete na sajam svakoga dana, dok je tu i popust za grupne posete učenika i studenata što će koštati po 50 dinara. Sajamska vrata su vam otvorena od 10 do 20h.

FOTO: Dimitrije Nikolić

share
Glavni meni
×
Meni