Stiglo je proleće i vreme je da se posvetimo sebi i svom zdravlju. Hajde da potrčimo i rastresemo sve ono što se nakupilo tokom praznika, da se pokrenemo i da pobedimo za zdravlje!

Naš voditelj Vlada, najbolje zna koliko je zdravlje važno jer je pre tačno 10 godina pobedio karcinom.

Vlada: Kada sam prošlog puta trčao maraton i imao još oko 2km do kraja, jedna starija gospođa sa polumaratonskim brojem koja je završila trku, počela je da mi viče: „Možeš, imaš vremena, sad će Brankov most, a Brankov most je bolji od seksa!“ I kako onda da ne volim trčanje?

Ove godine, tačno na deceniju od te pobede, Fondacija Mozzart i BANKER radio šalju našeg Vladu i petoro Nišlija na Beogradski maraton, da se zajedno pokrenemo i pobedimo!

Kako možete da učestvujete? (pravila igre)

Pre svega, treba da slušaš BANKER radio, ali i da nastaviš sa vežbanjem! Gde trčiš? Na bedemu, pored Nišave, po Čairu, u svom kraju?

Slikaj se! Napravi kratak video! Napravi snimak svoje rute u aplikaciji koja prati tvoje korake!

Pošalji nam to na Viber broj (069 3 983 983) ili na mejl content@radiobanker.rs do 20. aprila 2023.

Autor najkreativnijeg vizuala dobiće i plaćeni SPA vikend za dvoje u Vrnjačkoj Banji!

Nagradićemo najkreativnije

Fondacija Mozzart i BANKER šalju 5 slušalaca dobrovoljaca sa Vladom u Beograd. Platićemo kotizaciju za Beogradski maraton (bilo da želite da istrčite 10km, polumaraton ili punih 42km), organizovati put do Beograda i nazad, a poklonićemo i brendiranu opremu za tu priliku – sportski šorc i majicu.