Kod njih je sve podređeno Vašoj deci i Vama. Sve je novo i moderno a pre svega higijena je na visokom nivou.

IMAG0208

Novootvorena igraonica i rođendaonica Happy play u Tržnom centru Roda, svim mališanima kao i njihovim pratiocima nudi  nov, udoban, ušuškan, moderno opremljen prostor  namenjen zabavi i uživanju svih naših malih i velikih posetilaca.

Naše ljubazno osoblje koje Vam izlazi u susret i bdi nad Vašom dečicom, učiniće svaku vašu proslavu posebnom i neponovljivom. Ukoliko idete u nabavku i šoping, sada ne morate da žurite zbog toga što je detetu dosadno jer će biti u sigurnim rukama profesionalnih vaspitača. Igraonica Happy play nudi usluge čuvanja dece na sat tako da će se vaši mališani sa radošću i velikom željom vraćati na ovo mesto.

Opremljena je sa puno mašte i ljubavi i pruža uživanje našim malim drugarima u brojnim sadržajima namenjenim njihovoj kvalitetnoj i bezbednoj igri. Sastoji se od posebnog bebi  kutka u kome se nalazi bazen sa lopticama i najvećim lavirintom u gradu od čak 20 m2, koji sadrži razne ljuljaške valjke,  tunele, tobogane koje deca prosto obožavaju. Sve je novo čisto i bezbedno tako da roditelji ne treba da brinu gde dovode  svoju decu. Ova igraonica je jedna od retkih u gradu koja ima veliki i bezbedan parkig za vozila, tako da roditelji neće razmišljati gde će parkirati svoj auto i rizikovati da li će ga odneti  pauk  ili  napisati kaznu.

Još jedna od prednosti ove igraonice je i ta što uz deo za nepušače poseduje izdvojen i prelep stakleni kafić u kome je dozvoljeno pušenje, tako da deca neće imati nikakav kontakt sa duvanskim dimom . Sve u igraonici Happy play je podređeno Vašoj deci i Vama, a cene usluga su više nego povoljne i pristupačne i predstavljaju skladan odnos kvaliteta i cene.

IMAG0206IMAG0207IMAG0209IMAG0213

 

Happy play

T.C Roda(u prizemlju)

018/30-89-61

www.happyplay.rs