Koliko dobro umeš da proceniš stvari? Da pretpostaviš kako će neka situacija da se odvija?


Dobro ti ide? Pa ti si onda prava osoba za naš Ledeni izazov! Da baš ti osvojiš letovanje za tri osobe u septembru na Sitoniji (smeštaj + prevoz).

Kako?

U subotu, 10. avgusta, kod spomenika Sremcu i Kalči postavićemo ledenu kocku, ogromnu ledenu kocku, ceo metar kubni veliku ledenu kocku. Ti dođi već od 10 ujutru i sve do 22h možeš danapraviš selfi ispred kocke i postaviš fotografiju na svoj facebook ili instagram profil, sa obaveznim haštagom #ledeniizazov. Napiši i svoju procenu, kada će se tačno ta kocka potpuno istopiti (primer: cenim da će kocka da se otopi u ponedeljak 12. avgusta u 15:35h).

Uslovi i pravila igre:

  • Selfi sa ledenom kockom, haštagom #ledeniizazov i prognozom (datum, sat i minut) treba objaviti na svom Facebook ili Instagram profilu;
  • Na vašem Facebook profilu objava mora biti javna (public) kako bismo mogli da je vidimo;
  • Vaš Instagram profil mora biti otključan kako bismo mogli da vidimo objavu;
  • Dozvoljena je jedna prognoza po profilu, ukoliko neko napiše više prognoza važi se samo prva;
  • Učešće ostvaruju oni koji su prognozu napisali u subotu, 10. avgusta, do 23:59;
  • Ukoliko se već u subotu u bilo kom momentu kocka otopi više od 50%, organizator igre (Banker radio) zadržava pravo da prekine dalje prognoziranje;
  • Ukoliko bude više učesnika sa potpuno tačnom prognozom pobednik će biti onaj ko je to uradio prvi;
  • Ukoliko ne bude potpuno tačne prognoze (u minut) a bude više učesnika koji su ostavili najpribližniju prognozu (bilo da je prognoza u plusu ili minusu), pobednik će biti onaj ko je napribližniju prognozu ostavio prvi.

 

Nakon obavljenog učešća ostaje ti samo da sačekaš. Ako pobediš smišljaj koga ćeš da vodiš na letovanje! Prati Banker radio da bi saznao da li si to baš ti.

Povećaj šansu da osvojiš letovanje tako što ćeš pozvati prijatelje, rođake, komšije… da i oni procene kada će se led otopiti i da na svojim profilima objave svoju prognozu.

Prijatelji Ledenog izazova: Mlekara Milk House i kompanija Yumis Niš

Kompanija Milk House Niš je najveća mlekara u našem gradu. Prepoznatljivi su po sjajnom planinskom jogurtu i probio jogurtu koji su savršeni za započinjanje svakog dana. Ono što ih karakteriše je da su svi njihovi mlečni proizvodi bez glutena!
Više o njima i njihovim mlečnim proizvodima saznajte ovde.

Kompanija YUMIS Niš je jedna od vodećih kompanija u Nišu. Iz Yumisa izdvajaju nudle kao jedan od glavnih proizvoda za savršen letnji obrok. Možete da odaberete nudle sa ukusom piletine, govedine ili pečuraka. Uđite u prvi market i potražite YUMIS nudle i verujemo da ćete ih nakon toga jesti svakoga dana. Više o kompaniji YUMIS Niš i svim njihovim proizvodima pogledajte ovde.

A mi sa BANKER radija smo zahvalni na tome što su ove dve niške kompanije zajedno sa nama spremne da zajedno pošaljemo na more pobednike igre LEDENI IZAZOV!

Srećno!