Da li je morao baš Uskrs da bude na samom kraju meseca? Kada su nam novčanici prazni a police u frižideru još praznije? A to bi trebalo da su najlepši trenuci koje treba da provedemo sa porodicom, oko trpeze…

A što se ti sekiraš? Ako imaš dobro pamćenje, imaćeš i pun frižider!

Znaš napamet brojeve telefona svojih prijatelja, čak pamtiš i one koje su nekada imali? Nema potrebe da zapisuješ šifre za sve svoje naloge, svi različiti i sve ih držiš u glavi? Nisi od onih koji će ikada da zaborave godišnjicu? Onda stvarno nemaš razloga za brigu!

Naxi Banker radio i LIDL napuniće tvoj frižider baš pred Uskrs, ukoliko se igraš sa nama.

Šta treba da radiš? (pravila igre)

Potrebno je da slušaš BANKER radio, kada naši voditelji u programu uživo pozovu da se javiš, brzo zovi na 069/3-983-983!

Prvi ko nam se javi dobija pravo na učestvovanje, dok ostali čekaju naredni poziv voditelja.

Takmičaru koji je prvi dobio vezu puštamo miks sa nazivima 10 namirnica iz LIDL-a, nakon toga takmičar  ima 30 sekundi da ponovi onoliko naziva namirnica koliko je zapamtio.

Pobednik igre je učesnik koji ponovi najviše namirnica!

Napomena 1: Ukoliko na kraju igre imamo dvoje i više slušalaca sa istim brojem pogođenih namirnica, organizovaćemo finale.

Napomena 2: Igra će imati 16 učesnika (svakog dana po četvoro najbržih, u periodu od 22.04. do 25.04.)

Period takmičenja:

Igra počinje u ponedeljak 22. aprila, a završava se u četvrtak 25. aprila 2019.

 U četvrtak, između 13h i 15h, objavljujemo ime dobitnika koga iste večeri vodimo u LIDL da napuni svoj frižider namirnicama u vrednosti od čak 15.000 dinara!

Prijatelj igre: LIDL – Jednostavno. Bolje. Povoljnije.