Tri nedelje trajala je akcija Roštiljanje u tvom dvorištu. Pozvali smo sve Nišlije da snime svoje dvorište i da nam taj klip pošalju, da pokušaju na taj način da osvoje roštiljanje baš u njihovom dvorištu.

Dosta klipova je stiglo, a u finalu se našlo nekoliko najzanimljivijih, najoriginalnijih. Četiri tačnije, a točak sreće je odlučio da se roštilja u dvorištu Voice muzičke radionice.

U nedelju, 23. juna, našli smo se na Panteleju, u velikom dvorištu u kome je bilo dovoljno mesta za ekipu BANKER radija, veliku skaru Industrije mesa BIFTEK i za roštilj-majstora, za točilicu JELEN piva i par njihovih ogromnih suncobrana, za tendu našeg radija i Dejana Najdanovića Najdu ispod nje. I za mnogobrojno, šaroliko društvo, deca, roditelji, komšije, svi uživali u roštilju, u pesmi i divnom vremenu.

Žurka je bila neverovatna, jedna od onih koje će dugo da se prepričavaju i jedna od onih koje bismo rado organizovali ponovo.

Hvala Industriji mesa Biftek, partneru ove akcije, koja je obezbedila 20 kilograma roštiljskog mesa, da niko ne ostane gladan. Hvala i Jelen pivu jer nijedno roštiljanje ne može da se zamisli bez hladnog piva. A najviše hvala veselim Nišlijama u čijem se dvorištu roštiljalo. Hvala na gostoprimstvu i pozitivnim vibracijama.

Nišlije, pratite Naxi BANKER radio, još neverovatnih akcija je tek pred nama.