Jesen je, pravo je vreme za to da Niš bude zeleniji! BANKER radio i partneri u akciji „Neka Niš diše“ nastavlja dalje da pomera granice i da polako grabi ka jubileju. Želeli smo da i ove godine pokažemo da možemo da okupimo prave Nišlije i odgovorne kompanije koje veruju da zajedno možemo da utičemo na kvalitet vazduha, ali i uopšte na izgled različitih delova našeg lepog Niša.

Dok neki seku drveće i lože, mi sadimo i borimo se za to da Niški vazduh bude najkvalitetniji, a ne najzagađeniji u zemlji. Svako drvo na tom putu je zadužbina za one koji su se u akciju uključili, jer dobre strane zelenijeg Niša osećamo svi.

I ove godine, četvrti put u nizu, akciju „Neka Niš diše“ pokreću zajedno BANKER radio i Javno komunalno preduzeće Mediana. Ove godine odazvali su se naši prijatelji iz društveno odgovornih kompanija, da zajedno posadimo još novih 211 stabala u Nišu. Zajedno sa svim stablima koje smo posadili od početka akcije to je jedna šuma od 755 stabala širom grada Niša! Zahvalni smo svima koji su kupili sadnice, svima koji će ih zalivati i održavati, i svima koji će zajedno sa nama zasući rukave i oznojiti se prilikom sadnje.

Ko nam se priključio ove godine? Gde i kada sadimo drveće?

Evo rasporeda:

Nedelja 5.11. od 11h – Zaposleni kompanije Filip Moris – Kej Gabrovačke reke.

Nedelja 5.11. od 13h – Kompanija Fazi – ul. Vase Pelagića, kod Somborskog bulevara.

Ponedeljak 6.11. od 11h – Kompanija Uradi sam – Bulevar heroja sa Košara.

Utorak 7.11. od 13h – Delta planet – Igralište „Kocka“.

Četvrtak 9.11. od 13h – Johnson Electric – Park Čair.

Petak 10.11. od 13:30h – E-Reciklaža – Vrtić „Petar Pan“ u Duvaništu.

Nedelja 12.11. od 11h – LEONI – Bulevar Medijana i

Nedelja 12.11. od 13h – LEONI – Bulevar Nikole Tesle.

Ponedeljak 13.11. od 14h – Naftna kompanija Petrol – Vizantijski bulevar kod Švajcarije.

Utorak 14.11. od 13h – Zumtobel group – naselje Brzi brod.

Drage naše Nišlije, nadamo se da će naša akcija i vas inspirisati da sa svojom decom i prijateljima posadite poneko drvo ili neku drugu biljku u svom komšiluku, jer je novembar idealan mesec za sadnju.
Udružimo se u plemenitoj ideji NEKA NIŠ DIŠE!