S) DREAM, brend kompanije Vapeks, članice FoamLine grupe iz Rusije koja je sa svojih 10 fabrika (u Rusiji, Litvaniji, Kazakstanu, Belorusiji i Srbiji) najveći proizvođač na svetu sunđera i Memory pene, i sa 10 laboratorija i istraživačkih centara, lider je u svetu kada je reč o inovaciji i proizvodnji Memory pene i sunđera. Jedini u Srbiji u svojoj proizvodnji i prodaji imaju dušeke, naddušeke i jastuke vrhunskog kvaliteta sa ispunom od MEMO COOL pene, kao i različitih vrsta Sky Cell pena, a njihove proizvode možete pronaći na novoj lokaciji u Nišu: TC Dis – Bulevar Medijana br. 15.


Pored mogućnosti da isprobate udobnost dušeka i jastuka brenda S) DREAM, koji je već prepoznatljiv na tržištu Srbije i u okruženju, Vapeks vam nudi idealan odnos cene i kvaliteta, što je najvažnije, s obzirom da proizvode vhunskog kvaliteta, namenjene tržištu Evropske i Evroazijske unije, u objektima S) DREAM možete obezbediti po cenama prilagođenim srpskom tržištu i uz povoljne načine plaćanja.

Kao lideri u proizvodnji dušeka, naddušeka i jastuka, Vapeks vam omogućava da se uverite da će svaki deo vašeg tela u toku sna imati adekvatnu potporu i podršku. Kontrolu kvaliteta svakog dušeka proizvedenog pod brendom S) DREAM, na zahtev kompanije, izvršile su institucije nadležne za izdavanje sertifikata u raznim oblastima ocene kvaliteta – CertiPUR, TÜV Rheinland i swereaIVF sertifikat – čime je utvrđeno da svi materijali koji se koriste u njihovoj proizvodnji nisu štetni po zdravlje ljudi. Sve tkanine su proizvedene u specijalizovanim fabrikama u Belgiji i Italiji i poseduju prestižni evropski sertifikat Oeko-Tex® 100 – potvrdu o redovnoj proveri neškodljivosti materijala. Takođe, kompanija Vapeks oformila je i sopstvenu laboratoriju sa istraživačkim centrom koji neprestano kontrolišu kvalitet materijala i krajnih proizvoda i kreiraju nove proizvode sa poboljšanim karakteristikama.

Najkvalitetniji dušeci Niš rangiraju kao još jedan od gradova gde su dušeci, naddušeci i jastuci dostupni na pomenutoj lokaciji, a sve kupce tokom akcijskog perioda uz popust od 23% na celokupni asortiman očekuje poklon jastuk u vrednosti od 1500 rsd uz kupovinu bilo kog dušeka i naddušeka. Plaćanje je omogućeno i čekovima građana na 12 mesečnih rata i kreditnim karticama Komercijalne banke na 9 rata bez kamate, a sve u cilju mirnog i udobnog sna za buduće kupce.