Svi znaju da Deda Mraz ulazi kroz dimnjak, mora jelka lepo da se okiti i da se bude dobar cele godine. BANKER radio i MAX BET dolaze na tvoja vrata i donose poklon koji niko ne bi odbio! Zvonimo na BANKER radiju a možda baš na tvoja vrata donesemo do 2.500 evra u kešu! Ne treba nam jelka, kolačići, samo dobra muzika sa našeg i vašeg BANKER radija i malo sreće da vam napravimo stvarno lepši dan.

Kako sve ovo radimo?

Jednostavno je! Vi samo pažljivo slušajte program Naxi BANKER radija. Dva puta dnevno već od 27. novembra naš voditelj će u programu pustiti zvuk zvona. Od tog zvona imaš tačno 30 sekundi da odeš do svojih vrata, otvoriš ih i ako je pred tvojim vratima ekipa BANKER radija, baš tU na licu mesta, dobijaš novac u kešu.

Prvog dana akcije nosimo sa sobom 500 evra. Ako ih ne podelimo, sutra dolazimo sa 1000 evra. Prekosutra sa 1.500 evra. Dan kasnije sa 2.000 i najzad petog dana nosimo sa sobom 2.500 evra koje delimo sve dok nam neko ne otvori vrata. Ako nam neko u međuvremenu otvori vrata, mi počinjemo opet sa 500 evra i tako dok ne potrošimo ukupno 2.500 evra nagradnog fonda.

 

Sve mora da bude fer i pošteno!

Želimo da i ova, kao i sve druge naše akcije, bude apsolutno fer i poštena. Zato ćemo snimati svaki izlazak u grad i to objavljivati na kanalima na društvenim mrežama BANKER radija. Svakog dana ćete znati na kojoj smo adresi bili i da li nam je neko otvorio vrata!

Kako biramo na koja vrata ćemo zazvoniti?

Akcija počinje u holu Naxi BANKER radija – naš direktor će jednim klikom u Comment Picker-u izvući ime jedne niške ulice. Koverta sa imenom ulice ide u ruke jednom od troje članova tima koji nakon toga izlaze na teren.

Pre nego što se koverta otvori u kolima, voditelj mora da iz glave kaže jedan broj i onda otvaramo kovertu i idemo na tu adresu.

Ako je na toj adresi kuća, voditelj stoji kod kapije, a ako je u pitanju zgrada, voditelj bira sprat i stan.

Kada je ekipa koja se nalazi ispred nečijih vrata ili kapije spremna, ona javlja drugom voditelju koji se nalazi u studiju BANKER radija da pusti zvuk zvona u programu radija, to je znak da imate 30 sekundi da otvorite vrata ili kapiju svog doma.

Zato budite kod kuće ili ostavite baku i deku da dežuraju – pojačajte Naxi BANKER radio i spremno čekajte – zvonimo samo jednom! Novac u kešu dajemo osobi koja otvori, a vi se dogovorite ko će biti na vratima. Ako niko ne otvori posle 30 sekundi, mi idemo nazad u studio uz poruku „Više sreće drugi put“.

Znamo da pred praznike nikome džep nije dovoljno dubok. Zato su tu Naxi BANKER radio, pravi niški radio, i MAX BET da te „obraduju“ kešom na tvoja vrata.

Detaljniji opis aktivacije pročitajte ovde: Pravilnik aktivacije – Keš na tvoja vrata – BANKER radio Niš

Hvala našim partnerima iz MAX BET-a koji su rešili da nas podrže u kampanji „Keš na tvoja vrata“!

Život je igraMAX BET

Važna napomena: U aktivaciji „Keš na tvoja vrata“ ne mogu učestvovati maloletna lica.