Srpsko – Češki forum – Opcije koje imate kao privrednici

Srpsko – Češki forum – Opcije koje imate kao privrednici

Like
294
0
petak, 14 oktobar 2016
Kreni i promeni život

Privrednici grada Niša imaju dosta opcija ukoliko žele da se udruže sa sebi sličnima. Između ostalog tu su I klasteri, Oblik udruživanja kompanija koji pokreće inovacije, produktivnost i konkurentnost kroz kolaboraciju između poslovne zajednice, obrazovno – istraživačkih institucija i javnog sektora.

Tako glasi definicija klastera, a u Nišu se održava I Prvi poslovni forum klastera Srbije i Češke. Opština Medijana je sve to organizovala, a predsednik opštine Milan Krstić je govorio I o saradnji ovih klastera

  • Pa naravno da je ovo jedna velika podrška jednim takvim udruženjima koji pružaju priliku privrednicima i sa teritorije gradske opštine Medijana i uopšte iz grada Niša da ostvare bolju saradnju a sve to donosi nama ono što je najpotrebnije, nova radna mesta u ovom gradu. Mi smo uvek otvoreni za saradnju sa svim zemljama i sa svim udruženjima klastera iz celog našeg okruženja i uvek cemo pružati punu podršku jednim takvim okupljanjima, manifestacijama i sastancima koji mogu da doprinesu razvoju privrednika u našem gradu.

 

Na ovom poslovnom forumu učestvuje oko 40 privrednika, pa se možda naredni put i vi nađete među njima. Uostalom,   mala i srednja preduzeća su velika šansa za razvoj cele privrede i odličan potencijal za zapošljavanje. I to je samo jedan od razloga da najveća Niška opština podrži jedan ovakav skup – rekao je izmedju ostalog predsednik Gradske opštine Medijana Milan Krstić.

 

Kuća klastera je niški brend, pa ono što svakako predlažemo je da na njihovom sajtu pogledate koje sve opcije imate kao privrednici, pogotovo ukoliko želite da I sami  postanete članovi.

A sva dosadašnja izdanja našeg serijala kreni I promeni život možete pronaći na sajtu radiobanker.rs

share
Glavni meni
×
Meni