Tvoja karijera počinje ovde! Job Fair 2018

Tvoja karijera počinje ovde! Job Fair 2018

Like
156
0
petak, 23 februar 2018
PREPORUČUJEMO

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Niš, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi – Job Fair „Tvoja karijera počinje ovde!“, jubilarni deseti put, 5. i 6. marta u holu i na međuspratu Elektronskog fakulteta u Nišu. Tokom dva sajamska dana, studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta Univerziteta u Nišu, a i šire, pruža se jedinstvena prilika da na sajmu stupe u direktan kontakt sa predstavnicima domaćih i stranih kompanija, koje su u potrazi za mladim, ambicioznim i kvalifikovanim kadrovima.

Događaj će podržati naši dugogodišnji generalni pokrovitelj „Microsoft Development Center Serbia“, kao i kompanija „ApexSQL“, koja je treći put zaredom naš generalni pokrovitelj. Zlatni pokrovitelji sajma ove godine su ,,INGSoftware“, „HTECgroup“, „LEONI“ i „British American Tobacco“. Prvi put će na sajmu učestvovati i bugarska kompanija „Melexis“. Studenti će imati priliku da se sretnu i sa predstavnicima kompanija: „enjoying“, „Quantox“, „OIP“, „Johnson electric“, „Webelinx“, „Comtrade“, „Zuhlke“, „CRH“ koje predstavljaju samo deo od ukupno 30 kompanija.

Takođe, posetiocima će potpuno besplatno biti omogućeno da kroz set različitih aktivnosti dobiju dodatne informacije o mogućnostima zaposlenja i da unaprede svoje veštine koje se zahtevaju u modernom sistemu poslovanja.

Na samom sajmu biće organizovani intervjui pet kompanija učesnica – „HTECgroup“, „LEONI“, „Melexis“, „Zuhlke“ i „British American Tobacco“.

Pre sajma će kompanija „ApexSQL“ održati tribinu na temu „Kako se bez iskustva zaposliti u stranoj kompaniji?“,  u Kancelariji za mlade, dana 01.03.2018. sa početkom u 17h.

Tokom ovog dvodnevnog događaja održaće se kratke prezentacije učesnika, na kojima će kompanije pružiti osnovne informacije o oblasti i načinu svog poslovanja.

Broj mesta za sve aktivnosti je ograničen, pa je potrebno da se svi zainteresovani prijave preko našeg sajta, kako bi sebi obezbedili učešće.

Više informacija o sajmu, prijavama za određene aktivnosti, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, prijateljima sajma i medijskim kućama možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma: www.jobfairnis.rs.

Na istom sajtu studenti mogu načiniti i prve korake ka svetlijoj budućnosti time što će ostaviti svoju biografiju u novoj elektronskoj CV bazi. Ona će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

 

share
Glavni meni
×
Meni