Želite li da vas povedemo na drugu planetu? Plavu, gde su mora čista i puna neverovatnih stvorenja? Hajde idemo na Pandoru.

“Avatar 2: Put vode” je film koji se čekao 13 godina. “Bio sam mali kada sam gledao, sad sam veliki i znam da ću da se oduševim isto kao tada”. “Naježila sam se i od trejlera, jedva čekam film”. “Nisam verovao da ću da dočekam film, cela moja porodica je već euforična”.

To su samo neki od komentara na trejler i zaljubićete se i vi kad pogledate. Poželećete da živite tamo. Makar dok ne dođe trenutak borbe za spas tog divnog doma.

Sećate se da je Sigurni Viver u prošlom delu bila ljudsko biće, naučnica? E, sada je tinejdž Avatar. Pa to mora da se vidi! Tu su i Zoe Saldana i Kejt Vinslet, svi su tu.

Budi i ti tu, to jest dođi u BIOSKOP CINE GRAND, dođi u Delta Planet 21. decembra od 18h na novu BANKER premijeru, da zajedno navijamo za Avatare i Pandoru.

Tokom radnih dana, počevši od 12.12. pa do 21.12. pažljivo slušaj Naxi BANKER radio i čim čuješ da voditelji uživo upute poziv da se prijavite za BANKER premijeru, ti odmah pozovi 522-229. Ne brini, imaćeš puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 x 2).

Avatarima je potrebna naša podrška! Dajemo je zajedno, iz publike, iz sale Cine Grand bioskopa, na novoj BANKER premijeri.