„Prekršila si pravila! Išla si u gornji svet! Ta opsesija ljudima mora da prestane!“

Tako se kralj Triton ljutio na ćerku, malu sirenu Ariel, ali tu priču već znate.

Ono što treba da vidite je neverovatna animacija koja vam daje osećaj da ste zaista pod vodom, da plivate uz Ariel, neodoljivog raka Sebastijana i uz celu tu fantastičnu  podvodnu ekipu.

Hajde da se ponovo prisetimo kako je to biti dete! Naši omiljeni junaci više nisu animirani likovi, već sirenu, princa Erika i kralja Tritona igraju Hale Bejli, Džona Hauer-King i Havijer Bardem.

Film u kome uživa cela porodica i posle danima priča o njemu možete da pogledate na novoj BANKER premijeri 31. maja od 18h. Dođi i ti u BIOSKOP CINE GRAND, u Delta Planetu da zajedno pratimo naše heroje iz detinjstva.

Pažljivo slušaj Naxi BANKER radio svakog radnog dana od 22. pa do 31. maja. Čim čuješ da voditelji uživo pozovu da se prijavite za karte za BANKER premijeru, pozovi 522-229. Ne brini, biće puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 puta po dve).

Hajde zajedno da slušamo pesmu “Under the sea” u fantastično ozvučenoj sali Cine Grand bioskopa. Dobro došli na novu, majsku BANKER premijeru.