Kako se oseća jedan moćni bog, kao što je Tor, kada se pojavi bivša devojka? Kada ona, Džejn, njega pita “Koliko je prošlo od raskida, tri, četiri godine?” a on kaže “Osam godina, sedam meseci i šest dana. Otprilike”.

Eto kako… A taman je hteo da se penzioniše, pustio stomače, kad ono – nova opasnost preti. Gor Bog mesar koji želi da istrebi sve bogove. I Tora, naravno. A to zahteva akciju!

Još jedna prilika za smeh i za druženje sa superherojima (i bogovima) na novoj BANKER premijeri u BIOSKOPU CINE GRAND u Delta Planetu. 13. jula zajedno gledamo novo Marvelovo ostvarenje “Tor: ljubav i grom”. Kris Hemsvort još jednom kao Tor, na radost nežnijeg pola, razumljivo.

Kako na premijeru?

Tokom radnih dana, počevši od 27. juna pa do 13. jula, pažljivo slušaj Naxi BANKER radio i čim čuješ da voditelji uživo upute poziv da se prijavite za BANKER premijeru, ti odmah pozovi 522-229. Ne brini, imaćeš puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 x 2).

Idemo zajedno da ispratimo i ovaj specijalitet Marvelove filmske kuhinje, da gledamo film “Tor: ljubav i grom” na novoj BANKER premijeri.

Šta mislite, da li će Tor i Džejn da se pomire? Pa, videćemo… To jest, gledaćemo…