ASTER TEXTIL zapošljava radnike

ASTER TEXTIL zapošljava radnike

Like
1353
0
četvrtak, 07 septembar 2017
PREPORUČUJEMO

Turska fabrika Aster tekstil d.o.o. najavljuje nova zapošljavanja do kraja 2017godine. Menadžment ove fabrike je najavio da će do kraja godine biti zapošljeno još 400 radnika, sa ili bez iskustva.

Fabrika Aster tekstil je sa zapošljavanjem u Nišu krenula maja 2016. i trenutno broji 650 zaposlenih, a plan je da do kraja godine bude 1000 radnika. Planira se zapošljavanje jedne do dve grupe na nedeljnom nivou, koju će činiti operateri u proizvodnji za obavljanje poslova šivenja, peglanja, kontrole kvaliteta, pakovanja.

Za operatere u proizvodnji nije neophodno prethodno radno iskustvo, tako da mogu da konkurišu i kandidati koji su tek završili školovanje i zainteresovani su da rade u tekstilnoj industriji. Svi novozaposleni na operaterskim pozicijama imaće obuku i  dovoljno vremena da savladaju potrebne veštine kako bi uspešno obavljali posao.

Selekcioni proces uključuje intervjue i/ili testiranje. Ukoliko kandidat uđe u uži krug, odeljenje ljudskih resursa ga uključuje u selekcioni proces.

Zainteresovani kandidati mogu proslediti svoju radnu biografiju na mejl: prijava@astertextile.com ili mogu lično da je predaju na portirnici fabrike svakog dana od 07.00 do 19.00h, na adresi Bulevar Svetog Cara Konstantina 80-86 (kompleks elektronske industrije).

Za sve dodatne informacije zainteresovani kandidati mogu pozvati na telefon: 018 41 55 250.

Aster tekstil je 1993. godine osnovan kao porodična firma u Turskoj, a danas nastavlja svoj razvoj uz sopstvene dizajnerske centre i centre za razvoj poslovanja u Istanbulu, Londonu i Barseloni, i proizvodne pogone u Turskoj, a od 2015. godine i u Srbiji. Kompanija se bavi proizvodnjom ženske odeće za velike svetske brendove kao što su: H&M, Mango, Zara, Marks&Spencer, Esprit, Vero moda itd.

share
Glavni meni
×
Meni