„Jedan narod, jedna vera, jedan vladar, jedan neprijatelj“.

„Neprijatelja je mnogo više!“.

Poslednji dani kneza Mihaila Obrenovića, sve što se dešavalo pre atentata na Košutnjaku, njegove odluke, njegove ljubavi, sve to smestilo u film Milorada Milinkovića „Što se bore misli moje“ koji gledamo na novoj BANKER premijeri.

Svetska premijera ovog filma je bila u Nišu pa smo videli da je produkcija bila vrhunska, a pošto je film epohe, kostimi su u filmu vrhunski. Nišlije koje su ga gledale kažu da je Nebojša Dugalić maestralno izneo svoju ulogu, da se vidi koliko je Miloš Timotijević porastao kao glumac i slažu se da je ovo nešto potpuno drugačije od uloga koje je imao do sada.

U glavnoj ulozi je Dragan Mićanović, tu su i Zoran Cvijanović, Nataša Ninković, Aleksandar Srećković Kubura, Luka Grbić…

Pored ovakvih glumačkih imena jasno je zašto treba da nam se pridružiš na BANKER premijeri u sredu, 27. septembra od 18h. Dođi u BIOSKOP CINE GRAND, u Delta Planetu da zajedno pogledamo ovaj domaći, istorijski film.

Pažljivo slušaj Naxi BANKER radio svakog radnog dana od 18. do 27. septembra. Čim čuješ da voditelji uživo pozovu da se prijavite za karte za BANKER premijeru, okreni 522-229. Ne brini, biće puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 puta po dve).

“Vlast inače pada u krilo nečijom smrću”, kaže se u filmu, a mi ćemo to da pogledamo zajedno. Dobrodošli na septembarsku BANKER premijeru.