Kada ste poslednji put izašli sa porodicom i svi se zajedno lepo proveli? Gde uopšte može da bude zanimljivo i deci i vama, da je zabava za sve, a da je i dobra klopa tu? Ne morate daleko od kuće – mi imamo pravu stvar za vas!

Slušajte Naxi BANKER radio i osvojite za sebe i svoju porodicu jedan Porodični dan u Amper baru u Delta Planetu.

Šta možete da osvojite?

Nezaboravan Porodični dan u Amper baru ima ponešto za celu porodicu:

  • Karte za film u bioskopu Cine Grand za celu porodicu,
  • Dve pice i četiri bezalkoholna pića,
  • Deset žetona po detetu (do trideset žetona) za arkadne igre u zabavnom centru “Amper”.

Kako možete da se prijavite i učestvujete u igri?

Od 25. do 29. septembra pozovite nas na 522-229 i prijavite se za ovonedeljni kviz „Porodični dan u Amper baru“. Mi ćemo slučajnim uzorkom odabrati dve porodice koje će se u petak 29. septembra takmičiti u kvizu znanja.

Pitanja nisu teška: opšta kultura i po dva bonus pitanja za koja se možete pripremiti vrlo lako, dovoljno je da samo pogledate sajt Amper bara. Jedna porodica javiće se uživo u program tokom Štikliranja sa Jelenom, a druga popodne u Vladanju sa Vladom. Pobediće onaj ko da više tačnih odgovora za jedan minut vremena. Možete preskočiti neko pitanje tako što ćete reći “DALJE”, ako vam oblast ne leži, ali tu mogućnost ne možete iskoristiti dva puta zaredom.

Javite se da se igramo! Garantujemo fantastičnu zabavu za celu porodicu uz igre za decu, dobar film i ukusnu hranu u Amper baru. Slušaj Naxi BANKER radio – pravi Niški radio!