Vodimo vas na specijalnu projekciju filma “Zlica” u ponedeljak, 31. maja od 19:30h.

 

Da li znate kako je i zašto Zlica od Opaka postala to, zlica? Zbog čega je počela da proganja dalmatince (što smo svi videli u filmu “101 dalmatinac”)? Kako je od jedne fine Estele postala Kruela, iliti Zlica? Imaćete prilike da otkrijete, na novoj BANKER PREMIJERI U BIOSKOPU Cine Grand! Gledaćemo zajedno “Zlicu”, novi specijalitet iz Diznijeve kuhinje.

 

Kako do karata koje poklanjamo?

 

Tokom radnih dana pažljivo slušaj Naxi BANKER radio i čim čuješ da voditelji uživo upute poziv slušaocim da se prijave za BANKER premijeru ti odmah pozovi 069/3-983-983. Ne brini, imaćeš puno prilika da dobiješ vezu jer poklanjamo 100 karata (50 x 2). Idemo zajedno da uživamo u novom Diznijevom filmu “Zlica” zato slušaj Naxi BANKER i pridruži nam se.

 

A zaista ćemo da uživamo, jer ako do sada niste išli u Cine Grand, krajnje je vreme. Najsavremeniji bioskop u ovom delu zemlje, platna su vrhunskog kvaliteta, Dolby ATMOS zvuk te jednostavno prenese u drugu, filmsku dimenziju. Nemoj da nam veruješ na reč, nego pođi sa nama na BANKER premijeru i uveri se. I ne brini, strogo poštujemo sve propisane epidemiološke mere.