Dok se cela Evropa trese zbog utakmica svojih reprezentacija na Evropskom prvenstvu u fudbalu, mi u Srbiji nemamo tih problema. Ali to što naša reprezentacija ne igra, ne znači da MI ne možemo da se igramo u Nišu na Naxi BANKER radiju. Odnosno, igrate vi, pucate Muzičke penale.

Zašto da pucaš  Muzičke penale sa nama? Zato što više nećeš morati da uzdišeš dok gledaš POLICE satove u izlogu radnje S&L Jokić. Jedan od tih veličanstvenih satova (sat sa slike iznad) može da se nađe i na tvojoj ruci pa da jedva čekaš da te neko pita koliko je sati.

Period održavanja igre:

Od ponedeljka 28. juna do petka 02. jula 2021. godine.

Način prijavljivanja za igru Muzički penali:

Pošalji nam SMS na 069/3-983-983. U poruci nam napiši svoje ime, prezime i godinu rođenja. Prijave za igru prihvatamo u periodu od 14. juna do 27. juna u ponoć.

Način odabira učesnika:

Uz pomoć sajta www.random.org ćemo nasumično odabrati vas 16 koji ćete se takmičiti u igri na BANKER radiju i boriti se za POLICE sat u vrednosti od 200 evra!

Način učestvovanja u igri:

Nakon što si nasumično odabran, pozvaćemo te i dogovoriti vreme tvog učestvovanja u našoj igri.

Kako se igramo i ko je pobednik:

Svakog dana u periodu od 28. juna do 01. jula po dvoje slušalaca će se takmičiti u pucanju Muzičkih penala. Mi vam puštamo kratke isečke domaćih pesama, a vi naizmenično pogađate ime izvođača i ime pesme. Pucate po 5 penala i jedan bonus penal.

Važna napomena: Pogođen penal je onaj u kome se tačno navede ime izvođača i tačno ime pesme.

Slušalac sa više pogođenih penala pobeđuje u prvom kolu i kasnije u toku dana igra finale dana sa još jednim od slušalaca. Pobednici dnevnih igara igraju polufinala i finale u petak 02. jula.

Pobedniku igre i osvajaču Evropskog prvenstva na BANKER radiju, poklanjamo POLICE sat u vrednosti od 200 evra iz radnje S&L Jokić.

Takođe, svih 16 učesnika će dobiti elektronski vaučer za 20% popusta na kupovinu POLICE sata.

Zato – slušaj Naxi BANKER i pucaj Muzičke penale.

I ne brini, ako ne budeš pobednik, mada zdušno navijamo baš za tebe, uvek možeš da svoj POLICE sat kupiš u radnji S&L Jokić u Delta Planetu ili online na www.s-l.co.rs.