Pravi niški radio, BANKER radio čestita svim svojim slušaocima i ljubiteljima dobre muzike 40. rođendan grupe KERBER!

Koncert kojim grupa Kerber slavi rođendan u svom gradu organizovan je na Letnjoj pozornici u subotu 11. juna, pod vedrim nebom. Karte su u prodaji, ali kakav bismo mi to pravi niški radio bili, da vas ne odvedemo na jedan ovakav spektakl!

Samo za vas smo KUPILI 12 karata koje ćemo vam sada pokloniti!

Kako osvojiti karte?

– U nedelji koncerta u periodu od 06. do 10 juna, slušaj BANKER radio. Kada čuješ pesmu grupe Kerber, odmah nas pozovi na 018/522-229, ko prvi dobije vezu će imati zadatak da uživo u program radija otpeva jedan kratak deo neke od Kerberovih pesama (pesmu birate sami). Kada sve to uradite, mi vam poklanjamo 2 karte! Pratite nas svakog dana jer svakodnevno delimo po dve karte u programu.

Ukoliko vam slučajno promakne Kerber pesma na radiju, ne brinite, imate šansu da na Fejsbuk strani „BANKER radio 98,3 MHz“ osvojite svoj par karata. Sve što je potrebno da uradite je da tagujete osobu sa kojom planirate da idete na koncert. Objava na kojoj je potrebno da tagujete osobu sa kojom idete na koncert će biti objavljena na našoj FB stranici u ponedeljak 06. juna u podne. Izvlačenje organizujemo u petak 10. juna u podne uz pomoć aplikacije „Comment picker“ i jedna nasumično odabrana osoba će osvojiti 2 karte.

Ostaje da vam poželimo sreću, brze prste i dobar glas. Slušajte BANKER uvek i svuda jer BANKER radio je pravi niški radio i voli svoje slušaoce!